Olemme toteuttaneet unelmia jo yli 20 vuotta | 1999-2019
Ostoskorini

Crosskart-kokeilupaketti

Laita kurvit suoriksi crosskart-autolla! Tutustut autoon ja rataan, ajat 10 adrenalinintäyteistä kierrosta crosskart-autolla ja jos ei tämä vielä riitä, pääset myös kokemaan kilpailuvauhdin ralliauton kyydissä!
  • Hinta 350,00 €
  • Määrä:
Crosskart-kokeilupaketti

Crosskart-kokeilupaketti:  

Elämys

Elämys alkaa kalustoon tutustumisesta ja turvaohjeista. Ensimmäisessä ajovaiheessa pääset ralliauton kyytiin ja sinulle esitellään rata, suunnitellaan ajolinjoja ja otetaan tuntumaa radan eri kohtiin ja vauhtiin 3-5 kierroksen verran. Toisessa vaiheessa hyppäät itse hurjan crosskart-auton ohjaamoon ja ajat sillä kaksi viiden kierroksen vetoa. Lopuksi pääset uudelleen ralliauton kyytiin, ja otat tuntumaa kilpavauhtiin rallicross-radalla. Tässä elämyksessä saat kokeilla nopeinta rallicross-radoille tarjolla olevaa kalustoa. Crosskart -autolla pääset todella hyvin konkreettiseen tuntumaan kilpaa ajamisesta ja omista taidoistaan.

Tärkeää tietoa

Ajokortti ei ole pakollinen. Kuljettajan pituus oltava 130-200 cm. Palvelun alkaessa asiakas allekirjoittaa omavastuu-sitoumuksen, jossa suostuu korvaamaan 100-500 euroa, mikäli omalla ajamisellaan aiheuttaa auton rikkoutumisen.

Sää

Erittäin voimakas sade voi estää elämyksen toteutumisen. 

Kesto

Elämys kestää n. tunnin.

Osallistujat

Elämys on yhdelle.

Yleisö

Paikalle suositellaan tuotavaksi mahdollisimman suuri kannustusjoukko, sillä radalle on hyvät näkymät ja alueella on myös kahvio. 

Pukeutuminen

Säänmukainen varustus. 

Saatavuus

Läpi vuoden.

Sijainti

Hikiäntie 1508, Hyvinkää
Koodi : FICKTST

Crosskart-kokeilupaketti:

View Locations

Crosskart-kokeilupaketti: Saatavuus

Läpi vuoden.

Crosskart-kokeilupaketti: Mielenkiintoiset faktat

Crosskart-kokeilupaketti: Ei varma vielä

Crosskart-kokeilupaketti: Rajoitukset

Ajokortti ei ole välttämättömyys. kuljettajan pituus 130-200 cm. Elämyksen alkaessa asiakas allekirjoittaa omavastuu-sitoumuksen, jossa suostuu korvaamaan 100-500 euroa, mikäli omalla ajamisellaan aiheuttaa auton rikkoutumisen.
Seuraa näitä 4 yksinkertaista vaihetta nauttia unohtumaton kokemus päivä!

Ostaa kokemus

Valitse yli 7000 kokemuksia Euroopassa ja Amerikassa

Saat kupongin sähköpostitse tai postitse

Kuponkisi voidaan lähettää ulos teille, tai sähköpostilla heti sähköpostiisi kanssa henkilökohtaisen pdf voucher kiinnitys tulostaa kotona tai eteenpäin.

Aktivoi kuponki

Vastaanottajan kävi sivuillamme aktivoida kupongin tai vaihtaa sitä jotain muuta valikoimamme.

Varaa päivämäärä

Ota sijainnin varata päivämäärä kokemuksestasi.

  • Hinta 350,00 €
  • Määrä:
Usein Kysytyt Kysymykset
Täältä löydät apua tilanteisiin kuten lahjakortin elämyksen vaihtaminen ja voimassaoloajan pidentäminen, voiko katsojia tuoda elämykseen mukaan, yritysmahdollisuutemme ja paljon lisää. Klikkaa tästä löytääksesi kaikki yleisimmät kysymykset
Arvostelut
Rally driving trial in Finland Mielestäni rallicrossin tutustumisajo oli mielyttävä kokemus. Aika olisi tietysti voinut olla ehkä 15min sijasta 20min. Autot sopivan tehokkaita tälläiseen peruscrossailuun. Rata ok, oli soraa, vettä ja asfalttia ja vauhdit eivät nousseet liian koviksi.
Hymy nousi naamaan, kun sai Sierran mutkassa sladiin :) Palonen Kari

Trusted by
Online-tuki
Hei! Olen Emma
Tarvitsetko apua kohteen "Crosskart-kokeilupaketti" kanssa?