Olemme toteuttaneet unelmia jo yli 20 vuotta | 1999-2019
Ostoskorini

Crosskart-tutustumisajo

Kokeile miltä tuntuu ajaa nopeinta rallicross-radoille tarkoitettua ajoneuvoa! Aluksi otat viiden kierroksen verran tuntumaa autoon ja tarpeeseen tulevan hengähdystauon jälkeen pääset parantamaan aikaasi toisella viiden kierroksen ajolla.
  • Hinta 190,00 €
  • Määrä:
Crosskart-tutustumisajo

Crosskart-tutustumisajo:  

Elämys

Elämys alkaa autoon tutustumisesta ja turvaohjeista. Sen jälkeen pääsetkin suoraan crosskart-auton rattiin kokemaan miltä tuntuu ajaa tämän hetken nopeimmalla rallicross-radoille tarjoitetulla ajoneuvolla! Viisi kierrosta vauhtia vaatii hengähdystauon, jonka jälkeen pääset parantamaan aikaasi toisella viiden kierroksen ajolla.
 
Crosskart -autolla pääset todella hyvin konkreettiseen tuntumaan kilpaa ajamisesta ja omista taidoistaan. Vaikka 150 hevosvoimaa tuntuu suurelta suhteutettuna auton vain 315 kilon painoon, on crosskart yllättävänkin helposti hallittavissa.  
 

Tärkeää tietoa

Ajokortti ei ole välttämätön. Kuljettajan pituus 130-200 cm. Elämyksen alkaessa asiakas allekirjoittaa omavastuu-sitoumuksen, jossa suostuu korvaamaan 100-500 euroa, mikäli omalla ajamisellaan aiheuttaa auton rikkoutumisen.
 

Sää

Erittäin voimakas sade voi estää elämyksen toteutumisen.
 

Kesto

Tutustumisajo kestää n. puoli tuntia. 
 

Osallistujat

Elämys on yhdelle 
 

Yleisö

Suosittelemme ottamaan mukaan paljon kannustusjoukkoja tunnelman kohottamiseksi, radalle on hyvä näkyvyys ja käytettävissä on myös kahvio.
 

Pukeutuminen

Säähän sopivat vaatteet.
 

Saatavuus

Läpi vuoden. 
 

Sijainti

Hikiäntie 1508, Hyvinkää
 
Koodi : FICTIST

Crosskart-tutustumisajo:

View Locations

Crosskart-tutustumisajo: Saatavuus

Läpi vuoden.

Crosskart-tutustumisajo: Mielenkiintoiset faktat

Crosskart-tutustumisajo: Ei varma vielä

Crosskart-tutustumisajo: Rajoitukset

Ajokortti ei ole välttämätön. Kuljettajan pituus 130-200 cm. Elämyksen alkaessa asiakas allekirjoittaa omavastuu-sitoumuksen, jossa suostuu korvaamaan 100-500 euroa, mikäli omalla ajamisellaan aiheuttaa auton rikkoutumisen.
Seuraa näitä 4 yksinkertaista vaihetta nauttia unohtumaton kokemus päivä!

Ostaa kokemus

Valitse yli 7000 kokemuksia Euroopassa ja Amerikassa

Saat kupongin sähköpostitse tai postitse

Kuponkisi voidaan lähettää ulos teille, tai sähköpostilla heti sähköpostiisi kanssa henkilökohtaisen pdf voucher kiinnitys tulostaa kotona tai eteenpäin.

Aktivoi kuponki

Vastaanottajan kävi sivuillamme aktivoida kupongin tai vaihtaa sitä jotain muuta valikoimamme.

Varaa päivämäärä

Ota sijainnin varata päivämäärä kokemuksestasi.

  • Hinta 190,00 €
  • Määrä:
Usein Kysytyt Kysymykset
Täältä löydät apua tilanteisiin kuten lahjakortin elämyksen vaihtaminen ja voimassaoloajan pidentäminen, voiko katsojia tuoda elämykseen mukaan, yritysmahdollisuutemme ja paljon lisää. Klikkaa tästä löytääksesi kaikki yleisimmät kysymykset
Arvostelut
Rally driving trial in Finland Mielestäni rallicrossin tutustumisajo oli mielyttävä kokemus. Aika olisi tietysti voinut olla ehkä 15min sijasta 20min. Autot sopivan tehokkaita tälläiseen peruscrossailuun. Rata ok, oli soraa, vettä ja asfalttia ja vauhdit eivät nousseet liian koviksi.
Hymy nousi naamaan, kun sai Sierran mutkassa sladiin :) Palonen Kari

Trusted by
Online-tuki
Hei! Olen Emma
Tarvitsetko apua kohteen "Crosskart-tutustumisajo" kanssa?