Olemme toteuttaneet unelmia jo yli 18 vuotta | 1999-2017
Ostoskorini

Lennä hävittäjällä Venäjällä

Kansainvälisiä elämyksiä : Venäjän federaatio

Tämä elämys ei jätä ketään kylmäksi! Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus lentää Moskovassa yhdellä maailman tunnetuimmista suihkukoneista, MIG-29 koneella. Anna tämä elämys lahjaksi taistelusuihkukonefanille tai nauti lennosta itse!

Kyseessä on ainutkertainen elämys venäläisten sotakoneiden ruumiillistumassa. MIG-29 torjuntahävittäjä ja taistelupommittaja yhdistelee ainutlaatuisella tavalla ohjattavuutta sekä huimaa nopeutta. Tiesitkö, että ensimmäiset MIG-29 konetyypit toimitettiin Neuvostoliittoon jo 1983? Nauti legendan kyydissä!
  • Hinta 13500,00 €
  • Määrä:
Lennä hävittäjällä Venäjällä

Lennä hävittäjällä Venäjällä:  

Elämys

Nauti tästä ainutlaatuisesta lentoelämyksestä ja tunne adrenaliinin virtaus suonissasi. MiG-29 on moderni ääntä nopeampi suihkukone joka saavuttaa vauhdin joka on jopa tuplat äänen nopeudesta. Lentopäivänäsi tutukistelet MiG-29 Fulcrum suihkukonetta kokeneen pilotin kanssa ja tulet tutuksi koneen historiasta, rakennuksesta, ja samalla kun olette koneen ohjaamossa pilotti kertoo sinulle tarkemmin suihkukoneen moottorisysteemeistä.  Kun olet saanut lentopuvun yllesi ainutlaatuinen lentomatkasi alkaa! Lennon aikana istut lentopilotin edessä olevalla istuimella josta sinulla on kunnon näköalat!
 
Koko lento suunnitellaan toiveidesi mukaan – äänennopeuden ylittävä vauhti, matalat koukkaukset, silmukat ja muut stuntit. Henkeäsalpaavan lentosi jälkeen voit ottaa kuvan pilotin sekä MiG-29 –suihkukoneen kanssa. Tämän lentokokemuksesi lisäksi VIP matkasi Venäjälle sisältää matkan limusiinilla elämyskohteeseen sekä paikallisen tulkin avustamaan sinua päivän aikana.
 

Tärkeää tietoa

Asiakkaan fyysinen terveydentila tulee olla hyvä. Elämykseen sisältyy terveystarkastus. Jos kärsit keuhko, sydän tai verenkierto-ongelmista tai muista terveydentilaasi negatiivisesti vaikuttavista sairsauksista lennon aikana, neuvottele lääkärisi kanssa. Pituuden yläraja on 1,95m ja painoraja on 100kg. 
 

Sää

Elämys on säästä riippuvainen. Jos elämys peruuntuu sään vuoksi, sinulle varataan uusi sopiva aika. 
 

Kesto

Lentoaika MiG-29 suihkukoneella on noin 45 minuuttia, riippuen valituista lentotempuista. Lentopäivänäsi vietät useita tunteja lentoalueella. 
 

Osallistujat

Elämys on yhdelle henkilölle. 
 

Yleisö

Voit ottaa yhden henkilön mukaasi yleisöksi katselemaan lentoasi maasta käsin. 
 

Pukeutuminen

Normaali mukava vaatetus. Elämyskohde tarjoaa erikoisvalmisteiset lentovarusteet. 
 

Saatavuus

Läpi vuoden. Viikonloput ovat hyvin suosittuja ja tästä syystä on suositeltavaa varata elämys ainakin 10 viikkoa ennen haluttua tapahtumapäivää.
 

Sijainti

Nizhny Novgorod, Venäjä
 
Koodi : DE0106

Lennä hävittäjällä Venäjällä:

Lennä hävittäjällä Venäjällä: Arvostelut

Keskimääräiset arviot
10.0 / 10

Fantastic!!!
Highly recommended - it's a dream.
Dan R. Johnson
10 / 10

Lennä hävittäjällä Venäjällä: Arvostelu

Otsikko:
Arvio:
Nimesi
Sähköpostiosoitteesi
Luokitus:
Ole hyvä ja syötä seuraava koodi
captcha

Lennä hävittäjällä Venäjällä: Saatavuus

Lennä MiG-29 suihkukoneella Venäjällä: Saatavuus
Lentoelämys MiG-29 Fulcrum suihkukoneella Moskovassa on varattavissa vuoden ympäri. Viikonloput ovat erittäin suosittuja ja täsätä syystä suositellaan varattavaksi ainakin 10 viikkoa etukäteen.

Lennä hävittäjällä Venäjällä: Mielenkiintoiset faktat

Lennä MiG-29 Fulcrum suihkukoneella Venäjällä: Kiehtovat faktat
Mikovan MiG-29 on Venäjän sotakoneiden ruumiillistuma. Torjuntahävittäjä ja monen tehtävän taistelupommittaja MiG-29 yhdistelee ainutlaatuisella tavalla ohjattavuutta sekä huimaa nopeutta. Ensimmäiset MiG-29 konetyypit toimitettiin Neuvostoliittoon 1983. MiG-29 Fulcrumiä vietiin moniin maihin: tähän päivään mennessä on rakennettu yli 1500 eri versiota tästä ilman parhaimmistosta.

Lennä hävittäjällä Venäjällä: Ei varma vielä

Lennä hävittäjällä Venäjällä: Rajoitukset

Hyvä fyysinen terveys vaaditaan. Jos kärsit keuhko, sydän tai verenkierto-ongelmista tai muista terveydentilaasi negatiivisesti vaikuttavista sairsauksista lennon aikana, neuvottele lääkärisi kanssa. Pituuden yläraja on 1,95m ja painoraja on 100kg.
Seuraa näitä 4 yksinkertaista vaihetta nauttia unohtumaton kokemus päivä!

Ostaa kokemus

Valitse yli 6000 kokemuksia Euroopassa ja Amerikassa

Saat kupongin sähköpostitse tai postitse

Kuponkisi voidaan lähettää ulos teille, tai sähköpostilla heti sähköpostiisi kanssa henkilökohtaisen pdf voucher kiinnitys tulostaa kotona tai eteenpäin.

Aktivoi kuponki

Vastaanottajan kävi sivuillamme aktivoida kupongin tai vaihtaa sitä jotain muuta valikoimamme.

Varaa päivämäärä

Ota sijainnin varata päivämäärä kokemuksestasi.

  • Hinta 13500,00 €
  • Määrä:

Lennä hävittäjällä Venäjällä: Vaihtoehtoiset tuotteet

Usein Kysytyt Kysymykset
Täältä löydät apua tilanteisiin kuten lahjakortin elämyksen vaihtaminen ja voimassaoloajan pidentäminen, voiko katsojia tuoda elämykseen mukaan, yritysmahdollisuutemme ja paljon lisää. Klikkaa tästä löytääksesi kaikki yleisimmät kysymykset
Arvostelut
Rally driving trial in Finland Mielestäni rallicrossin tutustumisajo oli mielyttävä kokemus. Aika olisi tietysti voinut olla ehkä 15min sijasta 20min. Autot sopivan tehokkaita tälläiseen peruscrossailuun. Rata ok, oli soraa, vettä ja asfalttia ja vauhdit eivät nousseet liian koviksi.
Hymy nousi naamaan, kun sai Sierran mutkassa sladiin :) Palonen Kari

Trusted by
Online-tuki
Hei! Olen Emma
Tarvitsetko apua kohteen "Lennä hävittäjällä Venäjällä" kanssa?