Olemme toteuttaneet unelmia jo yli 20 vuotta | 1999-2019
Ostoskorini

London Eye & Thamesin-risteily kahdelle

Kansainvälisiä elämyksiä : Iso-Britannia

Nauti kiertoajelusta Thamesilla ja näe Lontoo korkeuksista London Eyesta käsin. Elämys sopii loistavasti myös pareille ja perheille! London Eye-ajelu kestää 30 minuuttia ja "hop-on & hop-off" -risteilylipulla voit hypätä laivaan, takaisin maihin ja taas laivaan oman aikataulusi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan!
  • Hinta 101,62 €
  • Määrä:
London Eye & Thamesin-risteily kahdelle

London Eye & Thamesin-risteily kahdelle:  

Elämys

Jokaisen Lontoon-matkan ehdoton kohde London Eye on maailman kolmanneksi korkein maailmanpyörä. 135 metrin korkeudessa saat upean 360° näköalan kaupungin ylle – voit nähdä jopa 40 km päähän! 30 minuutin kierroksella näet Lontoon kuuluisimmat nähtävyydet uudesta näkökulmasta. Mikäli haluat nauttia kaupungin vaikuttavista valoista, vieraile London Eyessa illalla. Tai saavu aiemmin ja ihastele auringonlaskua kaupungin yllä. 

Nauti Thamesin-risteilystä päiväsi aikana. Hop-on & hop-off-lippu mahdollistaa, että voit nousta risteilijän kyydistä ja palata takaisin halutessasi. Risteilyn pysähtymispaikat mahdollistavat nopean pääsyn kuuluisimmille nähtävyyksille, kuten Westminster Abbeylle, Parlamenttitalolle, Tate Modern Art-museoon, Tower Bridgelle jne...

Tärkeää tietoa

Syöminen ja juominen on kielletty London Eyessa. Turvatarkastus ennen ajelua. Kierroksen aikana ei opastusta. Liput eivät ole vaihdettavissa tai palautettavissa. Loma- ja juhlapyhät ovat yleensä hyvin kiireisiä – varaa elämyksesi vähintään 4 viikkoa etukäteen. London Eye ottaa vastaan liikuntarajoitteisia kävijöitä. Saavuthan paikalle 30 min. ennen kierroksen alkua.  

Sää

Sääoloilla ei ole vaikutusta kiertoajelun toteutumiseen. Kuitenkin äärimmäisten sääolojen sattuessa London Eye saatetaan sulkea. Tässä tapauksessa voit varata uuden ajankohdan elämyksellesi.

Kesto

Kierros London Eyessa kestää 30 minuuttia. Thamesin-risteilyn keston päätät itse – voit poistua ja astua laivaan halutessasi!

Osallistujat

Elämys on kahdelle. London Eyessa olet yhdessä muiden osallistujien kanssa.

Pukeutuminen

Ei erityistä pukukoodia. Suositellaan mukavaa vaatetusta.

Saatavuus

Tällä hetkellä London Eye on toiminnassa vuoden ympäri. Ajoittaisten kunnostustöiden aikana ja joinakin erityisinä päivämäärinä kohde on suljettu. Risteily on saatavissa päivittäin klo 11.00-18.00 (voi vaihdella vierailupäivästäsi riippuen). Risteilyt lähtevät kohteista Westminster Pier, Waterloo (London Eye), Tower Pier ja Greenwhich Pier päivittäin (poislukien joulupäivä 25.12.). Varaathan elämyksesi vähintään 4 viikkoa etukäteen.

Sijainti

Lontoo

Koodi : CITYCCEYEA2

London Eye & Thamesin-risteily kahdelle:

View Locations

London Eye & Thamesin-risteily kahdelle: Arvostelut

Keskimääräiset arviot
8.0 / 10

Londres
Petite expérience plutôt simpa pendant mon excursion à Londres.
Adri
7 / 10

Ease of booking
It was so easy to book with Golden moments and their team! They sent me the tickets in the post and I enjoyed the day out with my girlfriend and we had a great time looking at the sights of London from above!
Dillon
9 / 10

London Eye & Thamesin-risteily kahdelle: Arvostelu

Otsikko:
Arvio:
Nimesi
Sähköpostiosoitteesi
Luokitus:
Ole hyvä ja syötä seuraava koodi
captcha

London Eye & Thamesin-risteily kahdelle: Saatavuus

Tämä elämys on saatavilla ympäri vuoden.

London Eye & Thamesin-risteily kahdelle: Mielenkiintoiset faktat

Vuosittain n. 3,5 miljoonaan turistia käy ihailemassa Lontoota London Eyesta käsin. London Eye sisältää 32 lasitettua kapselia, joissa turistiryhmän on mahdollista liikkua ja kävellä vapaasti. Yksi kierros kestää noin 30 minuuttia.

London Eye & Thamesin-risteily kahdelle: Ei varma vielä

London Eye & Thamesin-risteily kahdelle: Rajoitukset

Syöminen ja juominen London Eyessa kielletty. Turvatarkastus ennen kiertoajelua. Kierroksen aikana ei opastusta. Lippuja eivät vaihdettavissa tai palautettavissa. Kiireisimmät ajankohdat ovat lomat ja juhlapäivät. Varaa elämyksesi vähintään 4 viikkoa etukäteen. London Eye vastaanottaa liikuntarajitteisia kävijöitä. Saavuthan paikalle n. 30 minuuttia ennen kierrosta.
Seuraa näitä 4 yksinkertaista vaihetta nauttia unohtumaton kokemus päivä!

Ostaa kokemus

Valitse yli 7000 kokemuksia Euroopassa ja Amerikassa

Saat kupongin sähköpostitse tai postitse

Kuponkisi voidaan lähettää ulos teille, tai sähköpostilla heti sähköpostiisi kanssa henkilökohtaisen pdf voucher kiinnitys tulostaa kotona tai eteenpäin.

Aktivoi kuponki

Vastaanottajan kävi sivuillamme aktivoida kupongin tai vaihtaa sitä jotain muuta valikoimamme.

Varaa päivämäärä

Ota sijainnin varata päivämäärä kokemuksestasi.

  • Hinta 101,62 €
  • Määrä:
Usein Kysytyt Kysymykset
Täältä löydät apua tilanteisiin kuten lahjakortin elämyksen vaihtaminen ja voimassaoloajan pidentäminen, voiko katsojia tuoda elämykseen mukaan, yritysmahdollisuutemme ja paljon lisää. Klikkaa tästä löytääksesi kaikki yleisimmät kysymykset
Arvostelut
Rally driving trial in Finland Mielestäni rallicrossin tutustumisajo oli mielyttävä kokemus. Aika olisi tietysti voinut olla ehkä 15min sijasta 20min. Autot sopivan tehokkaita tälläiseen peruscrossailuun. Rata ok, oli soraa, vettä ja asfalttia ja vauhdit eivät nousseet liian koviksi.
Hymy nousi naamaan, kun sai Sierran mutkassa sladiin :) Palonen Kari

Trusted by
Online-tuki
Hei! Olen Emma
Tarvitsetko apua kohteen "London Eye & Thamesin-risteily kahdelle" kanssa?