Olemme toteuttaneet unelmia jo yli 20 vuotta | 1999-2019
Ostoskorini

Shard ja Thames risteily kahdelle

Kansainvälisiä elämyksiä : Iso-Britannia
Koe Lontoon upeimmat näkymät helposti risteilyn varrella ja ihastele ikimuistoista näkymää Lontoon yli pilvenpiirtäjästä käsin. Risteily takaa teille mahdollisuuden hypätä mukaan ja pois siltä aina kun haluatte. Tätä elämyspäivää ette helposti unohda!
  • Hinta 116,27 €
  • Määrä:
Shard ja Thames risteily kahdelle

Shard ja Thames risteily kahdelle:  

 

Elämys

Tällä lahjakortilla pääsette sisälle Shard:iin, Läntisen-Euroopan korkeimpaan rakennukseen. Se kohoaa 310 metrin korkeuteen ja hallitsee näin Lontoon taivaanlinjaa. Shard:ssa teidät viedään huipulle kerroksiin 68, 69 ja 72 huippunopealla hissillä. Nämä pilvenpiirtäjän ylimmät kerrokset tarjoavat ennennäkemättömän näkymän Lontoon ylle, luoden eteenne yli 64 kilometrin kattavan näkymän tähän kauniiseen kaupunkiin. Näköalatasanne on lähes kaksi kertaa yhtä korkealla kuin Lontoon toiseksi korkein näköalatasanne. Tasanteella vierailulle ei ole aikarajaa, saatte nauttia näkymästä juuri niin pitkään kuin haluatte. 

Päivän aikana pääsette myös nauttimaan Thamesin risteilystä. Thames-joki on maailmanlaajuisesti tunnettu ja sijainniltaan aivan Lontoon ytimessä. Thames-joki virtaa Lontoon keskustan läpi ja sen risteily tarjoaa teille mahdollisuuden hypätä mukaan ja pois siltä aina kun haluatte, vuorokauden ympäri. Risteily myös tarjoaa helpon kuljetuksen kuuluisimpien nähtävyyksien luokse. Näistä mainittakoon muun muassa Westminster Abbey, Parlamenttitalot, Tate Modern Art Gallery, Tower of London ja Tower Bridge. 
 
 
Tärkeää tietoa

Kun olet varannut elämyspäiväsi, emme pysty vaihtamaan elämyspäivää tai palauttamaan rahoja elämyksestä. Kellonaikaa ei myöskään voi muuttaa. Jotta vältymme pitkiltä jonoilta ja pystymme takaamaan parhaan mahdollisen elämyksen jokaiselle, pystyt osallistumaan elämyksiin ainoastaan lahjakortissasi mainittuna päivänä. Sisään mennessäsi suoritetaan turvatarkastus ja laukkujen tarkastus. Shard:ssa on myös tallentava kameravalvonta turvallisuutta lisäämään. Tiettyjä tavaroita kuten isoja laukkuja ja reppuja ei saa tuoda Shard:iin. Yleisesti ottaen maksimimitat tavaroille ovat 55 x 38 x 20 cm. Avoimia ruoka- tai juomatölkkejä ei voi tuoda Shard:iin. Shard:iin pääsee sisälle myös pyörätuolilla.

 

Sääolosuhteet

Sään ei pitäisi vaikuttaa elämyksen suorittamiseen.
 

Elämyksen kesto

Normaali vierailu Shard:iin kestää noin 60 minuuttia, jonka aikana ehditte nauttia näkymästä ja rentoutua.Thames-risteilylle voitte hypätä mukaan ja sieltä pois aina kun haluatte, ympäri vuorokauden!
 

Osallistujat

Jokaisella osallistujalla töytyy olla oma lippu. Tämä lahjakortti on kahdelle henkilölle.

 

Pukeutumiskoodi

Pukeuduthan mukaviin vaatteisiin.

 

Saatavuus

Shard on avoinna maanantaista sunnuntaihin 09.00 - 20.30. Se on kuitenkin suljettu seuraavina päivinä: 21. - 25. toukokuuta, 24. kesäkuuta - 7. heinäkuuta ja 25. joulukuuta. Risteily on avoinna päivittäin välillä 11:00 ja 18:00, vaikka tähän saattaa vaikuttaa vierailupäiväsi. Risteilyt lähtevät monta kertaa päivässä sijainneista Westminster Pier, Waterloo (London Eye) Pier, Tower Pier ja Greenwich Pier. Ainoan poikkeuksen tekee joulupäivä (25. joulukuuta), jolloin risteilyjä ei järjestetä.

 

Sijainti

Lontoo

 
Koodi : CITYCCTHEA2

Shard ja Thames risteily kahdelle:

View Locations

Shard ja Thames risteily kahdelle: Saatavuus

Shard on avoinna maanantaista sunnuntaihin 09.00 - 20.30. Se on kuitenkin suljettu seuraavina päivinä: 21. - 25. toukokuuta, 24. kesäkuuta - 7. heinäkuuta ja 25. joulukuuta. Risteily on avoinna päivittäin välillä 11:00 ja 18:00, vaikka tähän saattaa vaikuttaa vierailupäiväsi. Risteilyt lähtevät monta kertaa päivässä sijainneista Westminster Pier, Waterloo (London Eye) Pier, Tower Pier ja Greenwich Pier. Ainoan poikkeuksen tekee joulupäivä (25. joulukuuta), jolloin risteilyjä ei järjestetä.

Shard ja Thames risteily kahdelle: Mielenkiintoiset faktat

Shard on ikoninen maamerkki Lontoossa, jonka on suunnitellut arkkitehti Renzo Piano. 310 metrillä, se on Läntisen Euroopan korkein rakennus.

Shard ja Thames risteily kahdelle: Ei varma vielä

Shard ja Thames risteily kahdelle: Rajoitukset

Kun olet varannut elämyspäiväsi, emme pysty vaihtamaan elämyspäivää tai palauttamaan rahoja elämyksestä. Kellonaikaa ei myöskään voi muuttaa. Jotta vältymme pitkiltä jonoilta ja pystymme takaamaan parhaan mahdollisen elämyksen jokaiselle, pystyt osallistumaan elämyksiin ainoastaan lahjakortissasi mainittuna päivänä. Sisään mennessäsi suoritetaan turvatarkastus ja laukkujen tarkastus. Shard:ssa on myös tallentava kameravalvonta turvallisuutta lisäämään. Tiettyjä tavaroita kuten isoja laukkuja ja reppuja ei saa tuoda Shard:iin. Yleisesti ottaen maksimimitat tavaroille ovat 55 x 38 x 20 cm. Avoimia ruoka- tai juomatölkkejä ei voi tuoda Shard:iin. Shard:iin pääset sisälle myös pyörätuolilla.
Seuraa näitä 4 yksinkertaista vaihetta nauttia unohtumaton kokemus päivä!

Ostaa kokemus

Valitse yli 7000 kokemuksia Euroopassa ja Amerikassa

Saat kupongin sähköpostitse tai postitse

Kuponkisi voidaan lähettää ulos teille, tai sähköpostilla heti sähköpostiisi kanssa henkilökohtaisen pdf voucher kiinnitys tulostaa kotona tai eteenpäin.

Aktivoi kuponki

Vastaanottajan kävi sivuillamme aktivoida kupongin tai vaihtaa sitä jotain muuta valikoimamme.

Varaa päivämäärä

Ota sijainnin varata päivämäärä kokemuksestasi.

  • Hinta 116,27 €
  • Määrä:
Usein Kysytyt Kysymykset
Täältä löydät apua tilanteisiin kuten lahjakortin elämyksen vaihtaminen ja voimassaoloajan pidentäminen, voiko katsojia tuoda elämykseen mukaan, yritysmahdollisuutemme ja paljon lisää. Klikkaa tästä löytääksesi kaikki yleisimmät kysymykset
Arvostelut
Rally driving trial in Finland Mielestäni rallicrossin tutustumisajo oli mielyttävä kokemus. Aika olisi tietysti voinut olla ehkä 15min sijasta 20min. Autot sopivan tehokkaita tälläiseen peruscrossailuun. Rata ok, oli soraa, vettä ja asfalttia ja vauhdit eivät nousseet liian koviksi.
Hymy nousi naamaan, kun sai Sierran mutkassa sladiin :) Palonen Kari

Trusted by
Online-tuki
Hei! Olen Emma
Tarvitsetko apua kohteen "Shard ja Thames risteily kahdelle" kanssa?