Olemme toteuttaneet unelmia jo yli 20 vuotta | 1999-2019
Ostoskorini
Kannustematkat

Kannustematkat
Kannustematkat eroavat yrityksestä toiseen, pienen budjetin kotimaisista ison budjetin kaukaisiin matkoihin. Experience Hunter –tiimimme on erikoistunut sovittamaan sinun tarpeesi ja tavoitteesi tuhansien maailmanlaajuisten kannustematkavalintojemme kanssa. Tiimimme, jonka henkilökunta kattaa yli 10 kansalaisuutta, omaa tiedot ja taidot joilla matkastanne tulee onnistunut.Käytämme taitojamme suorituskyvyn lisäämisen expertteinä luodaksemme kannustematkaratkaisun, joka palkitsee tiimiäsi ikimuistoisella matkalla motivoiden heitä parempiin suorituksiin.Takaamme että kaikki kannustinmatkaratkaisumme ovat yksilöllisiä ja inspiroivia. Siten voit maksimoida hyödyt motivoidaksesi henkilökuntaasi parempiin tuloksiin tarjoamalla päätä huimaavan kannustinmatkaloman.
RécompensesKysy lisää yrityspalveluistamme: corporate@goldenmoments.fi tai puhelimitse +358 (0)9 2316 3337

Top-tuotteet Euroopassa

Usein Kysytyt Kysymykset
Täältä löydät apua tilanteisiin kuten lahjakortin elämyksen vaihtaminen ja voimassaoloajan pidentäminen, voiko katsojia tuoda elämykseen mukaan, yritysmahdollisuutemme ja paljon lisää. Klikkaa tästä löytääksesi kaikki yleisimmät kysymykset
Arvostelut
Rally driving trial in Finland Mielestäni rallicrossin tutustumisajo oli mielyttävä kokemus. Aika olisi tietysti voinut olla ehkä 15min sijasta 20min. Autot sopivan tehokkaita tälläiseen peruscrossailuun. Rata ok, oli soraa, vettä ja asfalttia ja vauhdit eivät nousseet liian koviksi.
Hymy nousi naamaan, kun sai Sierran mutkassa sladiin :) Palonen Kari

Trusted by
Online-tuki
Lähetä pikaviesti Stevelle aiheesta Kannustematkat. Hän auttaa tekemään tavoitteistasi tuloksellisia.