Olemme toteuttaneet unelmia jo yli 21 vuotta | 1999-2021
Ostoskorini
Ystävänpäivä

Ystävänpäivä

Hintaluokka: 12,00 € - 2399,99 €  |  Elämykset: 257

Löydä ainutlaatuinen ystävänpäivälahja elämäsi tärkeälle ihmiselle! Olemme koonneet yhteen ystävänpäiväelämyksiä niin romanttiseen päivään rakkaan kanssa kuin ikimuistoisiin hetkiin parhaiden ystävien seurassa!Jokainen elämyslahjakortti voidaan personalisoida ilmaisella viestillä ja lähettää heti sähköpostilla tai perinteisesti postissa. Erityisen tyylikäs valinta on USB-lahjakortti lahjarasiassa. Ja jos haluat antaa ystävän valita itse, anna Golden Moments-rahalahjakortti. Meiltä myös luultavasti Suomen kattavin valikoima elämyksiä ulkomailla!

Ystävänpäivälahjaideat

Usein Kysytyt Kysymykset
Täältä löydät apua tilanteisiin kuten lahjakortin elämyksen vaihtaminen ja voimassaoloajan pidentäminen, voiko katsojia tuoda elämykseen mukaan, yritysmahdollisuutemme ja paljon lisää. Klikkaa tästä löytääksesi kaikki yleisimmät kysymykset
Arvostelut
Rally driving trial in Finland Mielestäni rallicrossin tutustumisajo oli mielyttävä kokemus. Aika olisi tietysti voinut olla ehkä 15min sijasta 20min. Autot sopivan tehokkaita tälläiseen peruscrossailuun. Rata ok, oli soraa, vettä ja asfalttia ja vauhdit eivät nousseet liian koviksi.
Hymy nousi naamaan, kun sai Sierran mutkassa sladiin :) Palonen Kari

Trusted by