Olemme toteuttaneet unelmia jo yli 21 vuotta | 1999-2020
Ostoskorini
Mitä tyttöystävälle lahjaksi

Mitä tyttöystävälle lahjaksi

Anna lahjaksi ainutlaatuinen elämys!

Miettiessäsi mitä hankkia tyttöystävälle lahjaksi,  valitse tänä vuonna elämyslahja. Valikoimastamme löydät muun muassa makunautintoja esimerkiksi suklaatastingin parista sekä vauhtielämyksiä ilmassa, vedessä ja ajamisen parista. Valitse vaikkapa drifting-kyyditys, sup-lautailua tai purjelento. Tarjoamme myös laajan valikoiman elämyksiä ulkomailla. 

Jos valinta tuottaa vaikeuksia, voit aina antaa lahjaksi Golden Moments elämyslahjakortin valitsemallasi budjetilla, jolloin valinta jää lahjansaajalle. 

Lahjaideoita:

Lahjaideoita ulkomailla:

Lahjaideoita kategorioittain:

Usein Kysytyt Kysymykset
Täältä löydät apua tilanteisiin kuten lahjakortin elämyksen vaihtaminen ja voimassaoloajan pidentäminen, voiko katsojia tuoda elämykseen mukaan, yritysmahdollisuutemme ja paljon lisää. Klikkaa tästä löytääksesi kaikki yleisimmät kysymykset
Arvostelut
Rally driving trial in Finland Mielestäni rallicrossin tutustumisajo oli mielyttävä kokemus. Aika olisi tietysti voinut olla ehkä 15min sijasta 20min. Autot sopivan tehokkaita tälläiseen peruscrossailuun. Rata ok, oli soraa, vettä ja asfalttia ja vauhdit eivät nousseet liian koviksi.
Hymy nousi naamaan, kun sai Sierran mutkassa sladiin :) Palonen Kari

Trusted by