Olemme toteuttaneet unelmia jo yli 21 vuotta | 1999-2020
Ostoskorini
Lahja vaimolle

Lahja vaimolle

Kun haluat hemmotella rakastasi elämyslahjalla!

Joskus voi olla vaikea löytää täydellistä lahjaa vaimolle, eikö niin? Varsinkin, kun haluasit antaa lahjan, joka on uusi ja erilainen kuin aiemmin antamasi lahjat, tässä kohtaa pääsemme jokaisen miehen ongelmaan. 

Tästä syystä olemme koonneet yhteen valikoiman elämyksiä vaimoille sopiviksi. Anna vaimollesi esimerkiksi suklaatasting, tandem-varjoliito tai yhteinen hetki sup-lautojen päällä. Tutustumalla tarjontaamme löydät parhaiten juuri sinun vaimollesi sopivan ikimuistoinen elämyslahjan. 

 

Lahjaideoita vaimolle:

Selaa lahjaideoita kategorioittain:

Usein Kysytyt Kysymykset
Täältä löydät apua tilanteisiin kuten lahjakortin elämyksen vaihtaminen ja voimassaoloajan pidentäminen, voiko katsojia tuoda elämykseen mukaan, yritysmahdollisuutemme ja paljon lisää. Klikkaa tästä löytääksesi kaikki yleisimmät kysymykset
Arvostelut
Rally driving trial in Finland Mielestäni rallicrossin tutustumisajo oli mielyttävä kokemus. Aika olisi tietysti voinut olla ehkä 15min sijasta 20min. Autot sopivan tehokkaita tälläiseen peruscrossailuun. Rata ok, oli soraa, vettä ja asfalttia ja vauhdit eivät nousseet liian koviksi.
Hymy nousi naamaan, kun sai Sierran mutkassa sladiin :) Palonen Kari

Trusted by