Olemme toteuttaneet unelmia jo yli 19 vuotta | 1999-2018
Ostoskorini
Hemmottelu ja hyvinvointi

Hemmottelu ja hyvinvointi

Hintaluokka: 120,00 € - 520,00 €  |  Elämykset: 6

Jokainen tarvitsee silloin tällöin pientä hemmottelua ja irtiottoa arjesta. Tarjoamme rentouttavia, virkistäviä ja elvyttäviä hemmotteluhoitoja omistautuneiden ammattilaisten tekeminä. Hemmottelu ja hyvinvointi -osiostamme löydät hoitoja, jotka jättävät arjen kiireet taka-alalle ja suovat sinulle ansaitun rauhallisen hetken.Jokainen elämyslahjakortti voidaan personalisoida henkilökohtaisella viestillä ja lähettää joko välittömästi sähköpostilla tai postissa. Erityisen tyylikkään lahjan saat antamalla USB-lahjakortin lahjarasiassa. Ja jos haluat antaa lahjansaajan päättää itse, valitse Golden Moments-elämyslahjakortti.

Hemmottelu ja hyvinvointi

Usein Kysytyt Kysymykset
Täältä löydät apua tilanteisiin kuten lahjakortin elämyksen vaihtaminen ja voimassaoloajan pidentäminen, voiko katsojia tuoda elämykseen mukaan, yritysmahdollisuutemme ja paljon lisää. Klikkaa tästä löytääksesi kaikki yleisimmät kysymykset
Arvostelut
Rally driving trial in Finland Mielestäni rallicrossin tutustumisajo oli mielyttävä kokemus. Aika olisi tietysti voinut olla ehkä 15min sijasta 20min. Autot sopivan tehokkaita tälläiseen peruscrossailuun. Rata ok, oli soraa, vettä ja asfalttia ja vauhdit eivät nousseet liian koviksi.
Hymy nousi naamaan, kun sai Sierran mutkassa sladiin :) Palonen Kari

Trusted by
Online-tuki
Hei! Olen Emma
Tarvitsetko apua kohteen "Hemmottelu ja hyvinvointi" kanssa?