Olemme toteuttaneet unelmia jo yli 19 vuotta | 1999-2018
Ostoskorini
Syntymäpäivälahja poikaystävälle

Syntymäpäivälahja poikaystävälle

Anna ikimuistoinen syntymäpäivälahja

Etsiessäsi syntymäpäivälahjaa poikaystävällesi, suosittelemme valitsemaan elämyslahjan. Valikoimastamme löydät muun muassa karting-ajoa ja varjoliitoa jännitystä kaipaavalle sekä olutmaistelua ja rentouttavia hierontoja hemmottelua kaipaavalle. Tutustumalla valikoimaamme löydät juuri hänelle parhaiten sopivan elämyksen. 

Jos valinta tuottaa vaikeuksia, voit aina antaa lahjaksi Golden Moments elämyslahjakortin, jolla lahjansaaja voi lunastaa valitsemansa elämyksen Suomessa tai ulkomailta. 

Syntymäpäivälahjaideoita:

Elämykset ympäri Eurooppaa...

Syntymäpäivälahjoja kategorioittain:

Usein Kysytyt Kysymykset
Täältä löydät apua tilanteisiin kuten lahjakortin elämyksen vaihtaminen ja voimassaoloajan pidentäminen, voiko katsojia tuoda elämykseen mukaan, yritysmahdollisuutemme ja paljon lisää. Klikkaa tästä löytääksesi kaikki yleisimmät kysymykset
Arvostelut
Rally driving trial in Finland Mielestäni rallicrossin tutustumisajo oli mielyttävä kokemus. Aika olisi tietysti voinut olla ehkä 15min sijasta 20min. Autot sopivan tehokkaita tälläiseen peruscrossailuun. Rata ok, oli soraa, vettä ja asfalttia ja vauhdit eivät nousseet liian koviksi.
Hymy nousi naamaan, kun sai Sierran mutkassa sladiin :) Palonen Kari

Trusted by
Online-tuki
Hei! Olen Emma
Tarvitsetko apua kohteen "Syntymäpäivälahja poikaystävälle" kanssa?