Olemme toteuttaneet unelmia jo yli 21 vuotta | 1999-2020
Ostoskorini
Syntymäpäivälahja 18-vuotiaalle

Syntymäpäivälahja 18-vuotiaalle

Anna ikimuistoinen syntymäpäivälahja 18-vuotiaalle

Etsitkö lahjaa täysi-ikään tulevalle? Golden Moments tarjoaa monia unohtumattomia kokemuksia nuorelle 18-vuotta täyttävälle. Valikoimastamme löydät sopivan lahjan niin tytölle kuin pojalle ja kaipaa sankari sitten vauhtia tai hemmottelua! Tutustumalla valikoimaamme löydät parhaiten sopivan syntymäpäivälahjan. 

Jos et osaa päättää minkä elämyksen haluaisit antaa, voit myös valita Golden Moments rahalahjakortin, jolloin lahjansaaja voi valita syntymäpäivälahjansa itse elämystarjonnastamme.

Kurkkaa lahjat 18-vuotiaalle kategorioittain:

Usein Kysytyt Kysymykset
Täältä löydät apua tilanteisiin kuten lahjakortin elämyksen vaihtaminen ja voimassaoloajan pidentäminen, voiko katsojia tuoda elämykseen mukaan, yritysmahdollisuutemme ja paljon lisää. Klikkaa tästä löytääksesi kaikki yleisimmät kysymykset
Arvostelut
Rally driving trial in Finland Mielestäni rallicrossin tutustumisajo oli mielyttävä kokemus. Aika olisi tietysti voinut olla ehkä 15min sijasta 20min. Autot sopivan tehokkaita tälläiseen peruscrossailuun. Rata ok, oli soraa, vettä ja asfalttia ja vauhdit eivät nousseet liian koviksi.
Hymy nousi naamaan, kun sai Sierran mutkassa sladiin :) Palonen Kari

Trusted by