Olemme toteuttaneet unelmia jo yli 24 vuotta | 1999-2023
Yrityspalvelut Aktivoi lahjakortti

Kuuntelemme. Innovoimme. Toimitamme.

Täällä Golden Momentsissa voimme tarjota sinulle erilaisia yrityspaketteja, jotka on suunniteltu vaikuttamaan positiivisesti suhteeseesi työntekijöihisi sekä parantamaan asiakaskuntaasi ja saavuttamaan liiketoimintatavoitteesi.

Haluatpa sitten sisällyttää palkitsemis- ja tunnustusjärjestelmän henkilöstöllesi tai asiakkaillesi, voimme auttaa yritystäsi löytämään parhaat kannustinratkaisut, jotka tuottavat eniten yrityksellesi. Kannusta työvoimaasi ja kehitä tehokas, mutta helppokäyttöinen työntekijöiden palkitsemisjärjestelmä, jolla voit tunnustaa henkilöstösi ja pitää heidät motivoituneena.

Haluatpa palkita tiimiäsi myyntitavoitteiden saavuttamisesta, pitkäaikaisista palvelupalkinnoista, työvuosipäivistä tai kilpailun voittajista, voimme tarjota ihanteellisen henkilöstön palkitsemisjärjestelmän yrityksellesi.

Miten työntekijöiden palkkiot hyödyttävät yritystäni?

# Tehosta työpaikkakulttuuria
# Lisää tuottavuutta työssä
# Paranna henkilöstön moraalia
# Parempi sitoutuminen työntekijöiden kanssa
# Säilytä huippulahjakkuus
# Istuta tarkoituksentuntoa

Golden Moments voi järjestää Long Service Rewards -palkintojen, työntekijäetuuksien ja useiden muiden palkitsemis- ja tunnustusjärjestelmien päivittäisen toiminnan ja hallinnoinnin, joita saatat haluta toteuttaa yrityksesi kasvattamiseksi. Voimme tarjota erilaisia työntekijöiden kannustusratkaisuja, mukaan lukien:

> joululahjoja
> Points Reward Platform
> Kanavan kannustimet
> Incentive Travel
> Joukkueen rakentaminen
> Tietopalkinnot

Toimimme 17 maassa eri puolilla Eurooppaa ja muualla maailmassa, joten haluamme "kannustaa toimia" liiketoimintasi parantamiseksi. Työnantajille voimme parantaa suorituskykyä, myyntitiimeille motivaatiota saada heidät ylittämään tavoitteet, brändeille ja toimistoille autamme sinua myymään enemmän tuotteita ja palveluita.

Olemme onnistuneet auttamaan useita blue chip -yrityksiä, mukaan lukien: Kellogg's, Ogilvy, Budweiser, American Express, Bodyform, SAP, Microsoft, Fedex, Publicis, ING, Footlocker, AEG, HP, ASDA, IBM ... ja paljon muita tyytyväisiä asiakkaita.

Vakiintuneen työntekijöiden palkitsemisalustamme, Work Honors, antaa sinun asettaa yrityksesi tavoitteet, automatisoida palkitsemisen ja pitää yrityksesi eteenpäin yhdessä vallankumouksellisessa alustassa.
Katso täältä, miten Work Honors voi hyötyä yrityksellesi...

Jos etsit täydellistä palkintojen hankintaa ja toteutusten hallintaa, sisaryrityksemme Prize Professionals tarjoaa palkintojen täyttämisen, voittajien asiantuntijakäsittelyn, asiakastuen, kampanjaideat ja kokonaisvaltaisen hallinnan kumppanitoimistona. seuraava kannustinkampanja.
Lisätietoja yllä mainituista tehostetuista palveluista on Prize Professionals -sivustolla täällä...

Vaihtoehtoisesti voit soittaa yritystiimillemme tänään numeroon +44 (0) 2393 877130 tai lähettää meille sähköpostia osoitteeseen corporate@goldenmoments.com keskustellaksesi siitä, kuinka voit täytäntöönpanon menestyksekkään palkinto- ja tunnustusohjelman Golden Momentsin avulla!


12
Kuukautta
Lahjakortti voimassa : 12 Kuukautta
Lisätietoja joustavista lahjakorteistamme
Välitön sähköpostilahjakortti
Toimitetaan sähköpostiisi vuorokauden ympäri
Uniikki paketointi
Lisätietoja pakkausvaihtoehdoistamme

Check out our range of corporate services

Usein Kysytyt Kysymykset
Täältä löydät apua tilanteisiin kuten lahjakortin elämyksen vaihtaminen ja voimassaoloajan pidentäminen, voiko katsojia tuoda elämykseen mukaan, yritysmahdollisuutemme ja paljon lisää. Klikkaa tästä löytääksesi kaikki yleisimmät kysymykset

Trusted by
Live-asiakaspalvelu
Hei,
olen Emma. Etkö löydä etsimääsi tuotetta?..