Olemme toteuttaneet unelmia jo yli 19 vuotta | 1999-2018
Ostoskorini
18v synttärit

18v synttärit

Anna lahjaksi ainutlaatuinen elämys!

Kun mietit lahjaa 18v synttäreille, valitse tänä vuonna elämyslahja. Valikoimistamme löytyy elämyslahjoja sekä tytöille että pojille.

Elämysvalikoimastamme löydät muun muassa vauhtia ja jännittäviä tilanteita, makuelämyksiä nautiskelijalle sekä hemmottelua rentoutumista kaipaavalle. Tutustumalla valikoimaamme löydät parhaan lahjan jokaiseen makuun. Tervetuloa mukaan!

Jos lahjan valinta tuottaa vaikeuksia, voit aina valita Golden Moments rahalahjakortin, jolloin valinta jää lahjansaajalle. 

18v synttärilahja

Elämykset ympäri Eurooppaa...

Syntymäpäivälahjoja kategorioittain:

Usein Kysytyt Kysymykset
Täältä löydät apua tilanteisiin kuten lahjakortin elämyksen vaihtaminen ja voimassaoloajan pidentäminen, voiko katsojia tuoda elämykseen mukaan, yritysmahdollisuutemme ja paljon lisää. Klikkaa tästä löytääksesi kaikki yleisimmät kysymykset
Arvostelut
Rally driving trial in Finland Mielestäni rallicrossin tutustumisajo oli mielyttävä kokemus. Aika olisi tietysti voinut olla ehkä 15min sijasta 20min. Autot sopivan tehokkaita tälläiseen peruscrossailuun. Rata ok, oli soraa, vettä ja asfalttia ja vauhdit eivät nousseet liian koviksi.
Hymy nousi naamaan, kun sai Sierran mutkassa sladiin :) Palonen Kari

Trusted by
Online-tuki
Hei! Olen Emma
Tarvitsetko apua kohteen "18v synttärit " kanssa?