Olemme toteuttaneet unelmia jo yli 21 vuotta | 1999-2020
Ostoskorini
Lahja 18-vuotiaalle pojalle

Lahja 18-vuotiaalle pojalle

Loistavia lahjaideoita 18-vuotiaalle pojalle.

Löydä täydellinen lahja 18-vuotiaalle pojalle meiltä! Täysi-ikäiseksi tuleminen on yksi nuoren elämän kohokohtia ja me Golden Momentsilla olemme sitä mieltä että sitä tulisi juhlistaa asiaankuuluvan loistokkaasti! Alati kasvavasta valikoimastamme elämyslahjoja löydät lahjaideoita tekemään nuoren tärkeästä päivästä ikimuistoisen!

Jos haluat antaa lahjansaajan päättää itse, valitse Golden Moments-elämyslahjakortti. Meiltä myös luultavasti Suomen kattavin valikolma elämyksiä ulkomailla. 

Lahja 18-vuotiaalle pojalle:

Usein Kysytyt Kysymykset
Täältä löydät apua tilanteisiin kuten lahjakortin elämyksen vaihtaminen ja voimassaoloajan pidentäminen, voiko katsojia tuoda elämykseen mukaan, yritysmahdollisuutemme ja paljon lisää. Klikkaa tästä löytääksesi kaikki yleisimmät kysymykset
Arvostelut
Rally driving trial in Finland Mielestäni rallicrossin tutustumisajo oli mielyttävä kokemus. Aika olisi tietysti voinut olla ehkä 15min sijasta 20min. Autot sopivan tehokkaita tälläiseen peruscrossailuun. Rata ok, oli soraa, vettä ja asfalttia ja vauhdit eivät nousseet liian koviksi.
Hymy nousi naamaan, kun sai Sierran mutkassa sladiin :) Palonen Kari

Trusted by