Olemme toteuttaneet unelmia jo yli 21 vuotta | 1999-2020
Ostoskorini
20-vuotis syntymäpäivä

20-vuotis syntymäpäivä

Anna ikimuistoinen syntymäpäivälahja

20-vuotis syntymäpäiville suosittelemme valitsemaan lahjaksi ikimuistoisen elämyksen, joka ei jätä ketään kylmäksi. Valikoimastamme löytyy elämyslahjoja sekä hemmottelunhaluiselle että hurjapäälle, sekä miehelle että naiselle. 

Valitse esimerkiksi varjoliito tai rallikyyditys, elämys jossa hurjapää pääsee elementtiinsä. Hemmottelua kaipaavalle hieronta tai makunautintoja esimerkiksi tee ja suklaa-tastingissa on mitä parhain lahjaidea. Tutustu paremmin valikoimaamme ja valitse juuri sinun rakkaallesi parhaiten sopiva lahja. 

Syntymäpäivälahja ideoita:

Elämykset ympäri Eurooppaa...

Syntymäpäivälahjoja kategorioittain:

Usein Kysytyt Kysymykset
Täältä löydät apua tilanteisiin kuten lahjakortin elämyksen vaihtaminen ja voimassaoloajan pidentäminen, voiko katsojia tuoda elämykseen mukaan, yritysmahdollisuutemme ja paljon lisää. Klikkaa tästä löytääksesi kaikki yleisimmät kysymykset
Arvostelut
Rally driving trial in Finland Mielestäni rallicrossin tutustumisajo oli mielyttävä kokemus. Aika olisi tietysti voinut olla ehkä 15min sijasta 20min. Autot sopivan tehokkaita tälläiseen peruscrossailuun. Rata ok, oli soraa, vettä ja asfalttia ja vauhdit eivät nousseet liian koviksi.
Hymy nousi naamaan, kun sai Sierran mutkassa sladiin :) Palonen Kari

Trusted by