Olemme toteuttaneet unelmia jo yli 21 vuotta | 1999-2020
Ostoskorini
Mitä syntymäpäivälahjaksi miehelle

Mitä syntymäpäivälahjaksi miehelle

Anna ikimuistoinen syntymäpäivälahja

Kun harkitset mitä hankkia syntymäpäivälahjaksi miehelle, valitse elämyslahja, jonka hän muistaa ikuisesti. Valikoimastamme löytyy muun muassa karting-ajoa ja rallikyydityksiä vauhtia kaipaavalle, olutkoulutus tai -maistelu nautiskelijalle sekä rentoutumista esimerkiksi turvesaunassa tai intialaisessa päähieronnassa. Tutustumalla valikoimaamme löydät juuri hänelle parhaiten sopivan lahjan. 

Jos valinta tuottaa vaikeuksia, voit aina antaa lahjaksi Golden Moments elämyslahjakortin, jolloin lahjansaaja saa itse valita elämyksensä joko Suomesta tai ulkomailta. 

Syntymäpäivälahjaideoita:

Elämykset ympäri Eurooppaa...

Syntymäpäivälahjoja kategorioittain:

Usein Kysytyt Kysymykset
Täältä löydät apua tilanteisiin kuten lahjakortin elämyksen vaihtaminen ja voimassaoloajan pidentäminen, voiko katsojia tuoda elämykseen mukaan, yritysmahdollisuutemme ja paljon lisää. Klikkaa tästä löytääksesi kaikki yleisimmät kysymykset
Arvostelut
Rally driving trial in Finland Mielestäni rallicrossin tutustumisajo oli mielyttävä kokemus. Aika olisi tietysti voinut olla ehkä 15min sijasta 20min. Autot sopivan tehokkaita tälläiseen peruscrossailuun. Rata ok, oli soraa, vettä ja asfalttia ja vauhdit eivät nousseet liian koviksi.
Hymy nousi naamaan, kun sai Sierran mutkassa sladiin :) Palonen Kari

Trusted by