Olemme toteuttaneet unelmia jo yli 21 vuotta | 1999-2020
Ostoskorini
30v juhlat

30v juhlat

Anna lahjaksi ainutlaatuinen elämys!

30v juhlista saat tehtyä taatusti ainutlaatuiset elämyksillä. Valikoimistamme löytyy elämyksiä jokaiseen makuun aina hierontahoidoista koko kropan rentouttavaan body relax-hoitoon sekä varjoliidosta suklaanmaisteluun. 

Olemme myös valmiiksi koonnet paketteja isommille ryhmille, jos haluat esimerkiksi mennä oppimaan ystäviesi kanssa kuinka teet tämän hetken trendikkäimmät drinkit tai pelaamaan värikuulasotaa. Tutustumalla valikoimaamme löydät lahjaksi tai omiin juhliisi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Tervetuloa mukaan! 

Syntymäpäivälahja ideoita:

Elämykset ympäri Eurooppaa...

Syntymäpäivälahjoja kategorioittain:

Usein Kysytyt Kysymykset
Täältä löydät apua tilanteisiin kuten lahjakortin elämyksen vaihtaminen ja voimassaoloajan pidentäminen, voiko katsojia tuoda elämykseen mukaan, yritysmahdollisuutemme ja paljon lisää. Klikkaa tästä löytääksesi kaikki yleisimmät kysymykset
Arvostelut
Rally driving trial in Finland Mielestäni rallicrossin tutustumisajo oli mielyttävä kokemus. Aika olisi tietysti voinut olla ehkä 15min sijasta 20min. Autot sopivan tehokkaita tälläiseen peruscrossailuun. Rata ok, oli soraa, vettä ja asfalttia ja vauhdit eivät nousseet liian koviksi.
Hymy nousi naamaan, kun sai Sierran mutkassa sladiin :) Palonen Kari

Trusted by