Olemme toteuttaneet unelmia jo yli 21 vuotta | 1999-2020
Ostoskorini
Rippilahja pojalle

Rippilahja pojalle

Unohtumattomat rippilahjat pojalle!

Löydä ainutlaatuinen rippilahja pojalle Golden Momentsilta! Alati kasvavasta valikoimastamme elämyslahjoja löydät sopivan, ikimuistoisen lahjan nuorelle miehelle hänen juhlapäivänään. 

Jokainen elämyslahjakortti voidaan personalisoida ilmaisella viestillä ja lähettää joko sähköpostilla tai postissa. Jos haluat helposti paketoitavan lahjan, valitse tyylikäs USB-lahjakortti. Jos valinta tuottaa vaikeuksia voit myös antaa lahjaksi Golden Moments elämyslahjakortin, jolla lahjansaaja saa itse valita elämyksensä Suomesta tai ulkomailta. 

Lahjaideoita rippilahjaksi pojalle:

Lahjaideat ulkomailla:

Elämyksiä kategorioittain:

Usein Kysytyt Kysymykset
Täältä löydät apua tilanteisiin kuten lahjakortin elämyksen vaihtaminen ja voimassaoloajan pidentäminen, voiko katsojia tuoda elämykseen mukaan, yritysmahdollisuutemme ja paljon lisää. Klikkaa tästä löytääksesi kaikki yleisimmät kysymykset
Arvostelut
Rally driving trial in Finland Mielestäni rallicrossin tutustumisajo oli mielyttävä kokemus. Aika olisi tietysti voinut olla ehkä 15min sijasta 20min. Autot sopivan tehokkaita tälläiseen peruscrossailuun. Rata ok, oli soraa, vettä ja asfalttia ja vauhdit eivät nousseet liian koviksi.
Hymy nousi naamaan, kun sai Sierran mutkassa sladiin :) Palonen Kari

Trusted by