Olemme toteuttaneet unelmia jo yli 19 vuotta | 1999-2018
Ostoskorini
Ajoelämykset

Ajoelämykset

Hintaluokka: 60,00 € - 2914,00 €  |  Elämykset: 20

Meiltä löydät upeat ajoelämykset, oli toiveenasi sitten kiiltävä metallirunko ja moottorin ulvonta tai kunnon adrenaliinipiikki tiukoissa mutkissa pölyisillä hiekkateillä. Meiltä löytyy mm. rallia, kartingia, driftingiä, mönkijöitä ja Ferrareita, vauhti on siis taattu!Jokainen elämyslahjakortti voidaan personalisoida henkilökohtaisella viestillä ja lähettää joko välittömästi sähköpostilla tai postissa. Erityisen tyylikkään lahjan saat antamalla USB-lahjakortin lahjarasiassa. Ja jos haluat antaa lahjansaajan päättää itse, valitse Golden Moments-elämyslahjakortti.


Tarjoamamme ajoelämykset

Usein Kysytyt Kysymykset
Täältä löydät apua tilanteisiin kuten lahjakortin elämyksen vaihtaminen ja voimassaoloajan pidentäminen, voiko katsojia tuoda elämykseen mukaan, yritysmahdollisuutemme ja paljon lisää. Klikkaa tästä löytääksesi kaikki yleisimmät kysymykset
Arvostelut
Rally driving trial in Finland Mielestäni rallicrossin tutustumisajo oli mielyttävä kokemus. Aika olisi tietysti voinut olla ehkä 15min sijasta 20min. Autot sopivan tehokkaita tälläiseen peruscrossailuun. Rata ok, oli soraa, vettä ja asfalttia ja vauhdit eivät nousseet liian koviksi.
Hymy nousi naamaan, kun sai Sierran mutkassa sladiin :) Palonen Kari

Trusted by
Online-tuki
Hei! Olen Emma
Tarvitsetko apua kohteen "Ajoelämykset" kanssa?