Olemme toteuttaneet unelmia jo yli 21 vuotta | 1999-2020
Ostoskorini
Varjoliito

Varjoliito

Liitele taivaalla kauniissa maisemissa vapauden tunteen hurmiossa

Lennä vapaana kuin taivaan lintu nauttien ilmavirrasta kasvoillasi ja mahtavista maisemista ympärilläsi! Varjoliidosta voit nauttia ilman huolta lentotaidoista, sillä tandem-varjoliitoelämys suoritetaan aina ammattilaisen seurassa. 

Liitele korkeuksissa ja koe tämä ainutlaatuinen elämys ilman huolta hyppäämisestä tai vapaapudotuksesta, varjoliitohan kun lähtee maan tasalta. Elämyksen voit myös hankkia lahjaksi, jolloin lähetämme lahjakortin postissa tai samantien sähköpostilla. 

Varjoliito Suomessa

Usein Kysytyt Kysymykset
Täältä löydät apua tilanteisiin kuten lahjakortin elämyksen vaihtaminen ja voimassaoloajan pidentäminen, voiko katsojia tuoda elämykseen mukaan, yritysmahdollisuutemme ja paljon lisää. Klikkaa tästä löytääksesi kaikki yleisimmät kysymykset
Arvostelut
Rally driving trial in Finland Mielestäni rallicrossin tutustumisajo oli mielyttävä kokemus. Aika olisi tietysti voinut olla ehkä 15min sijasta 20min. Autot sopivan tehokkaita tälläiseen peruscrossailuun. Rata ok, oli soraa, vettä ja asfalttia ja vauhdit eivät nousseet liian koviksi.
Hymy nousi naamaan, kun sai Sierran mutkassa sladiin :) Palonen Kari

Trusted by