Olemme toteuttaneet unelmia jo yli 21 vuotta | 1999-2020
Ostoskorini
Elämysmatkailu

Elämysmatkailu

Koe uusi ja upea seikkailu valitsemassasi kohteessa.

 Elämysmatkailu avartaa mieltä ja tuo uutta perspektiiviä elämään, se on aivan varma. Jos kuitenkin tuottaa vaikeuksia päättää mihin lähtisit ja millaisia aktiviteettejä sisällytät lomaasi, olet päätynyt oikealle sivulle! Olemme koonneet yhteen valikoiman minilomia, romanttisia viikonloppuja ja koko päivän aktiviteetteja aina Afrikassa asti. 

Elämyslahjakortin voimme lähettää kirjekuoressa sinulle kotiin tai halutessasi suoraan sähköpostiisi. Tule tutustumaan valikoimaamme ja löydät itsellesi parhaimman elämyksen.

Elämysmatkoja:

Elämysmatkat ulkomailla:

Elämysmatkat maittain:

Usein Kysytyt Kysymykset
Täältä löydät apua tilanteisiin kuten lahjakortin elämyksen vaihtaminen ja voimassaoloajan pidentäminen, voiko katsojia tuoda elämykseen mukaan, yritysmahdollisuutemme ja paljon lisää. Klikkaa tästä löytääksesi kaikki yleisimmät kysymykset
Arvostelut
Rally driving trial in Finland Mielestäni rallicrossin tutustumisajo oli mielyttävä kokemus. Aika olisi tietysti voinut olla ehkä 15min sijasta 20min. Autot sopivan tehokkaita tälläiseen peruscrossailuun. Rata ok, oli soraa, vettä ja asfalttia ja vauhdit eivät nousseet liian koviksi.
Hymy nousi naamaan, kun sai Sierran mutkassa sladiin :) Palonen Kari

Trusted by