Olemme toteuttaneet unelmia jo yli 21 vuotta | 1999-2020
Ostoskorini
Valmistujaislahja miehelle

Valmistujaislahja miehelle

Anna ainutlaatuinen elämys valmistujaislahjaksi!

Anna unohtumaton elämys valmistujaislahjaksi miehelle! Meiltä löydät muun muassa vauhtia rallikyydityksissä, purjelennon parissa tai mönkijäseikkailuissa. Voit myös antaa lahjaksi rentouttavan kesäpäivän ohjelman esimerkiksi SUP-lautailun ja drinkkikoulutuksen. 

Jos et tiedä, mitä antaa valmistujaislahjaksi, voit aina antaa lahjaksi Golden Momentsin rahalahjakortin. Lahjakortilla lahjansaaja voi itse valita valmistujaislahjansa elämyslahjavalikoimastamme sinun valitsemallasi budjetilla.

Löydä valmistujaislahja miehelle elämysvalikoimastamme:

Valmistujaislahja miehelle voi löytyä myös ulkomailta!

Selaa valmistujaislahjat miehelle kategorioittain:

Usein Kysytyt Kysymykset
Täältä löydät apua tilanteisiin kuten lahjakortin elämyksen vaihtaminen ja voimassaoloajan pidentäminen, voiko katsojia tuoda elämykseen mukaan, yritysmahdollisuutemme ja paljon lisää. Klikkaa tästä löytääksesi kaikki yleisimmät kysymykset
Arvostelut
Rally driving trial in Finland Mielestäni rallicrossin tutustumisajo oli mielyttävä kokemus. Aika olisi tietysti voinut olla ehkä 15min sijasta 20min. Autot sopivan tehokkaita tälläiseen peruscrossailuun. Rata ok, oli soraa, vettä ja asfalttia ja vauhdit eivät nousseet liian koviksi.
Hymy nousi naamaan, kun sai Sierran mutkassa sladiin :) Palonen Kari

Trusted by