Olemme toteuttaneet unelmia jo yli 20 vuotta | 1999-2019
Ostoskorini

Karikatyyrimuotokuva

Karikatyyri, tunnettu myös pilakuvana tai -piirroksena on hauska lahja sillä kukapa ei pitäisi humoristisesta kuvauksesta itsestään? Karikatyyri on ollut suosittu taiteen muoto jo keskiajalta ja ollut jopa hovin suosiossa!

Miltä karikatyyri itsestäsi tai ystävästäsi näyttäisikään? Voimme vakuuttaa että upea ja varmasti uniikki se on! Siis loistava lahjaidea!
  • Hinta 300,00 €
  • Määrä:
Karikatyyrimuotokuva

Karikatyyrimuotokuva:  

Elämys

Teetä hauska A3 kokoinen karikatyyri syntymäpäivään, häälahjaksi, merkkipäivälahjaksi tai läksiäislahjaksi tai mikset vaikka itsellesi muuten vaan!

Kuvaan voit keksiä asun, työhön tai harrastuksiin liittyviä asioita ja esineitä, jotta kuvasta tulisi mahdollisimman osuva. Tämä on upea ja ehdottoman uniikki lahja sillä jokainen karikatyyri tehdään tilaustyönä sinun toiveidesi mukaan!
 

Tärkeää tietoa

Huomioithan, että jokainen teos tehdään mittatilaustyönä joten taiteilija tarvitsee valokuvia ja tietoja piirrettävästä henkilöstä.
 

Osallistujat

Hinta on yhdelle henkilölle, joten hintaan sisältyy yhden henkilön piirtäminen.
 

Sijainti

Kuva saapuu kotiisi postissa, lahja on kuitenkin rajoitettu vain Suomeen. Postimaksu sisältyy hintaan.
 

Lisätietoa taiteilijasta

Karikatyyripiirtäjämme Jorma Lampela on luonut menestyksekkään uran karikatyyrien parissa ja hänen ansioistaan löytyy muun muassa useisiin suomalaisiin lehtiin karikatyyrien piirtäminen. Taiteilijasta on myös kirjoitettu useita artikkeleita hänen ollessa aktiivisesti mukana luomassa tapahtumista värikkäämpiä. Tästä esimerkkinä Tapiolan kampanja, jossa Lampela ja kaksi muuta taiteilijaa kuvittivat Tapiolan maksukortteja Kauppakeskus Kampissa, Helsingissä. Hänen karikatyyrejään on myös nähty muun muassa Mtv3 Kymmenen uutisissa. Kyseessä on siis taiteilija, jonka kokemus puhuu puolestaan! 
Koodi : FIKARJL

Karikatyyrimuotokuva:

Karikatyyrimuotokuva: Saatavuus

Läpi vuoden.

Karikatyyrimuotokuva: Mielenkiintoiset faktat

Karikatyyrimuotokuva: Ei varma vielä

Karikatyyrimuotokuva: Rajoitukset


  • Hinta 300,00 €
  • Määrä:
Usein Kysytyt Kysymykset
Täältä löydät apua tilanteisiin kuten lahjakortin elämyksen vaihtaminen ja voimassaoloajan pidentäminen, voiko katsojia tuoda elämykseen mukaan, yritysmahdollisuutemme ja paljon lisää. Klikkaa tästä löytääksesi kaikki yleisimmät kysymykset
Arvostelut
Rally driving trial in Finland Mielestäni rallicrossin tutustumisajo oli mielyttävä kokemus. Aika olisi tietysti voinut olla ehkä 15min sijasta 20min. Autot sopivan tehokkaita tälläiseen peruscrossailuun. Rata ok, oli soraa, vettä ja asfalttia ja vauhdit eivät nousseet liian koviksi.
Hymy nousi naamaan, kun sai Sierran mutkassa sladiin :) Palonen Kari

Trusted by
Online-tuki
Hei! Olen Emma
Tarvitsetko apua kohteen "Karikatyyrimuotokuva" kanssa?