Olemme toteuttaneet unelmia jo yli 21 vuotta | 1999-2020
Ostoskorini
Lahja tyttöystävälle

Lahja tyttöystävälle

Yllätä tyttöystäväsi elämyslahjalla!

Kun mietit lahjaa tyttöystävällesi, anna tänä vuonna elämyslahja! Elämyslahja esimerkiksi teille kahdelle yhdessä koettavaksi tai ikimuistoinen elämys pelkästään hänelle on lahja, jonka hän muistaa ikuisesti. Valitse lahjaksi hemmottelua esimerkiksi luksus pin-up kuvauksen muodossa tai vauhdin hurmaa vaikkapa drifting-kyydityksessä. 

Tutustumalla valikoimaamme löydät hänelle parhaiten sopivan lahjan Suomesta tai ulkomailta. Voit myös halutessasi antaa lahjaksi Golden Moments rahalahjakortin haluamallasi budjetilla, jolloin lahjansaaja saa itse valita hänelle sopivimman elämyksen. 

Lahja tyttöystävälle:

Myyntihitit ulkomailla:

Lahjaideoita tyttöystävälle kategorioittain:

Usein Kysytyt Kysymykset
Täältä löydät apua tilanteisiin kuten lahjakortin elämyksen vaihtaminen ja voimassaoloajan pidentäminen, voiko katsojia tuoda elämykseen mukaan, yritysmahdollisuutemme ja paljon lisää. Klikkaa tästä löytääksesi kaikki yleisimmät kysymykset
Arvostelut
Rally driving trial in Finland Mielestäni rallicrossin tutustumisajo oli mielyttävä kokemus. Aika olisi tietysti voinut olla ehkä 15min sijasta 20min. Autot sopivan tehokkaita tälläiseen peruscrossailuun. Rata ok, oli soraa, vettä ja asfalttia ja vauhdit eivät nousseet liian koviksi.
Hymy nousi naamaan, kun sai Sierran mutkassa sladiin :) Palonen Kari

Trusted by