Olemme toteuttaneet unelmia jo yli 21 vuotta | 1999-2020
Ostoskorini
Syntymäpäivälahja 60-vuotiaalle miehelle

Syntymäpäivälahja 60-vuotiaalle miehelle

Lahjo kuusikymppistä ikimuistoisilla elämyksillä!

Löydä loistava syntymäpäivälahja 60-vuotiaalle miehelle! Kuusikymppiselle on ehtinyt kertyä jos jonkinlaista tavaraa, me Golden Momentsilla olemme vahvasti sitä mieltä, että on aika alkaa toteuttamaan unelmia! Valikoimastamme löytyy kaikkea nimikoiduista tuotteista aina elämyksiin ympäri Eurooppaa. 

Jokainen elämyslahjakortti voidaan personalisoida henkilökohtaisella onnitteluviestillä ja lähettää joko heti sähköpostilla tai perinteisesti postissa. Lahjakorttimme ovat voimassa 9 kuukautta.

Syntymäpäivälahja 60-vuotiaalle miehelle:

Lahjaideat ulkomailla:

Lahjaideoita kategorioittain:

Usein Kysytyt Kysymykset
Täältä löydät apua tilanteisiin kuten lahjakortin elämyksen vaihtaminen ja voimassaoloajan pidentäminen, voiko katsojia tuoda elämykseen mukaan, yritysmahdollisuutemme ja paljon lisää. Klikkaa tästä löytääksesi kaikki yleisimmät kysymykset
Arvostelut
Rally driving trial in Finland Mielestäni rallicrossin tutustumisajo oli mielyttävä kokemus. Aika olisi tietysti voinut olla ehkä 15min sijasta 20min. Autot sopivan tehokkaita tälläiseen peruscrossailuun. Rata ok, oli soraa, vettä ja asfalttia ja vauhdit eivät nousseet liian koviksi.
Hymy nousi naamaan, kun sai Sierran mutkassa sladiin :) Palonen Kari

Trusted by