Olemme toteuttaneet unelmia jo yli 21 vuotta | 1999-2020
Ostoskorini
50-vuotislahja

50-vuotislahja

Loistavia lahjaideoita viisikymppisille.

Löydä ikimuistoinen 50-vuotislahja meiltä! Alati kasvavasta valikoimastamme elämyslahjoja löydät lukuisia loistavia lahjaideoita viisikymppisiään juhlivalle, varjoliidosta ralliajoon ja suklaanmaisteluun.

Jokainen elämyslahjakortti voidaan personalisoida henkilökohtaisella viestillä ja lähettää heti sähköpostilla tai perinteisesti postissa. Jos haluat antaa lahjansaajan valita elämyksensä itse, valitse Golden Moments-rahalahjakortti, jolla saaja voi valita elämyksensä joko Suomesta tai ulkomailta. 

50-vuotislahja

50-vuotislahjat ulkomailla

Elämyksiä kategorioittain:

Usein Kysytyt Kysymykset
Täältä löydät apua tilanteisiin kuten lahjakortin elämyksen vaihtaminen ja voimassaoloajan pidentäminen, voiko katsojia tuoda elämykseen mukaan, yritysmahdollisuutemme ja paljon lisää. Klikkaa tästä löytääksesi kaikki yleisimmät kysymykset
Arvostelut
Rally driving trial in Finland Mielestäni rallicrossin tutustumisajo oli mielyttävä kokemus. Aika olisi tietysti voinut olla ehkä 15min sijasta 20min. Autot sopivan tehokkaita tälläiseen peruscrossailuun. Rata ok, oli soraa, vettä ja asfalttia ja vauhdit eivät nousseet liian koviksi.
Hymy nousi naamaan, kun sai Sierran mutkassa sladiin :) Palonen Kari

Trusted by