Olemme toteuttaneet unelmia jo yli 21 vuotta | 1999-2020
Ostoskorini
Elämyslahja

Elämyslahja

Ikimuistoinen elämyslahja!

Kun sopivan lahjan etsiminen tuottaa ongelmia, valitse ikimuistoinen elämyslahja! Experience Hunters-tiimimme on tehnyt työn puolestasi ja koonnut yhteen laajan valikoiman elämyksiä, joita et koskaan unohda. Tarjoamme kokemuksia ympäri Suomea ja Eurooppaa. 

Golden Momentsilta löydät lahjaideat esimerkiksi äitienpäivä- tai isänpäivälahjaksi, syntymäpäiville tai valmistujaisjuhliin. Valikoimastamme löydät muun muassa hemmottelulahjoja, makunautintoja ja elämyksiä sekä ilmassa että maan kamaralla. Tutustumalla paremmin valikoimaamme löydät sopivan lahjan lähimmäisellesi.

 

Elämyslahjat kategorioittain:

Usein Kysytyt Kysymykset
Täältä löydät apua tilanteisiin kuten lahjakortin elämyksen vaihtaminen ja voimassaoloajan pidentäminen, voiko katsojia tuoda elämykseen mukaan, yritysmahdollisuutemme ja paljon lisää. Klikkaa tästä löytääksesi kaikki yleisimmät kysymykset
Arvostelut
Rally driving trial in Finland Mielestäni rallicrossin tutustumisajo oli mielyttävä kokemus. Aika olisi tietysti voinut olla ehkä 15min sijasta 20min. Autot sopivan tehokkaita tälläiseen peruscrossailuun. Rata ok, oli soraa, vettä ja asfalttia ja vauhdit eivät nousseet liian koviksi.
Hymy nousi naamaan, kun sai Sierran mutkassa sladiin :) Palonen Kari

Trusted by