Olemme toteuttaneet unelmia jo yli 21 vuotta | 1999-2020
Ostoskorini
Elämyksiä Suomessa

Elämyksiä Suomessa

Anna lahjaksi unohtumaton elämys jonka voi kokea Suomessa!

Suomi on täynnä toimintaa, mutta ne pitää vain löytää! Miten olisi lasinpuhaltamisen jalon taidon oppiminen tai mönkijäsafari Suomen uljaassa luonnossa? Voit antaa unohtumattoman lahjan kaverille tai itsellesi elämysvalikoimastamme! Tutustu valikoimaamme ja valitse mieleisesi vaihtoehto.

Kaverille lahjaa valitessasi voit epäröidä parhaasta mahdollisesta elämyksestä hänelle, mutta ei se mitään! Voit aina antaa Golden Moments lahjakortin, jolloin kaverisi tai kollegasi voi itse valita haluamansa elämyksen tarjonnastamme.
 

Elämyksiä

Elämykset kategorioittain:

Usein Kysytyt Kysymykset
Täältä löydät apua tilanteisiin kuten lahjakortin elämyksen vaihtaminen ja voimassaoloajan pidentäminen, voiko katsojia tuoda elämykseen mukaan, yritysmahdollisuutemme ja paljon lisää. Klikkaa tästä löytääksesi kaikki yleisimmät kysymykset
Arvostelut
Rally driving trial in Finland Mielestäni rallicrossin tutustumisajo oli mielyttävä kokemus. Aika olisi tietysti voinut olla ehkä 15min sijasta 20min. Autot sopivan tehokkaita tälläiseen peruscrossailuun. Rata ok, oli soraa, vettä ja asfalttia ja vauhdit eivät nousseet liian koviksi.
Hymy nousi naamaan, kun sai Sierran mutkassa sladiin :) Palonen Kari

Trusted by