Olemme toteuttaneet unelmia jo yli 20 vuotta | 1999-2019
Ostoskorini

SUP melonta kuudelle


SUP melonta kuudelle antaa mahdollisuuden rentoutua ja rauhoittua ystävien seurassa. Tuulelta, korkeilta aalloilta ja veneväyliltä suojassa oleva Töölönlahti tarjoaa mitä parhaimmat näköalat samalla, kun iholle tarttuu kaunis rusketus.


Tässä on täydellisen ulkoilumuodon ainekset kasassa!

  • Hinta 150,00 €
  • Määrä:
SUP melonta kuudelle

SUP melonta kuudelle:  

Elämys

Laudalla melominen on helppoa ja laji sopii keskiverto-tasapainon omaaville, uimataitoisille ihmisille. Elämyksen alkaessa sinulle opetetaan oikea tapa seistä laudalla ja meloa tehokkaasti. Suppailu vuokratulla laudalla tapahtuu aina omalla vastuulla. Suppailun oppii kuitenkin nopeasti ja vahinkoja tuskin sattuu, kun vain noudatat annettuja ohjeita ja käytät tervettä maalaisjärkeä.  

Aloitteleville suppailijoille Töölönlahti on rauhallinen ja turvallinen paikka harjoitella. Kokeneemmat suppailijat pääsevät helposti Hakaniemen kautta vaikka avomerelle asti.

Tärkeää tietoa

Osallistujilta vaaditaan uimataitoa ja normaalia kuntoa. Alkoholin vaikutuksen alaisena olevia tai sekavasti käyttäytyviä ei voida päästää laudalle.

Sää

Elämys on säästä riippuvainen. Ketään ei voida päästää rankkasateella tai ukonilmalla vesille. Tarpeen vaatiessa varaus siirretään toiseen ajankohtaan.

Kesto

2 tuntia.

Osallistujat

Elämys on kuudelle, mutta voidaan toteuttaa osana ryhmää.

Pukeutuminen

Sään mukaan. Suppailla voi bikineissä/uimahousuissa tai viileämmällä säällä vaikka tavallisissa ulkoiluvaatteissa. Yleensä laudalla ollaan avojaloin. Suppaillessa ei yleensä kastuta.

Saatavuus

4.5.-30.9.

Paikka

Helsinki, Töölönlahden ranta.

Koodi : FI10014496

SUP melonta kuudelle:

View Locations

SUP melonta kuudelle: Saatavuus

Toukokuun alusta syyskuun loppuun.

SUP melonta kuudelle: Mielenkiintoiset faktat

SUP melonta kuudelle: Ei varma vielä

SUP melonta kuudelle: Rajoitukset

Osallistujilta vaaditaaan uimataitoa. Laudalle ei voida päästää alkoholin vaikutuksen alaisena olevia tai sekavasti käyttäytyviä.

Alaikäraja on 12 vuotta. Nuoremmat uimataitoiset huoltajan seurassa.
Seuraa näitä 4 yksinkertaista vaihetta nauttia unohtumaton kokemus päivä!

Ostaa kokemus

Valitse yli 7000 kokemuksia Euroopassa ja Amerikassa

Saat kupongin sähköpostitse tai postitse

Kuponkisi voidaan lähettää ulos teille, tai sähköpostilla heti sähköpostiisi kanssa henkilökohtaisen pdf voucher kiinnitys tulostaa kotona tai eteenpäin.

Aktivoi kuponki

Vastaanottajan kävi sivuillamme aktivoida kupongin tai vaihtaa sitä jotain muuta valikoimamme.

Varaa päivämäärä

Ota sijainnin varata päivämäärä kokemuksestasi.

  • Hinta 150,00 €
  • Määrä:
Usein Kysytyt Kysymykset
Täältä löydät apua tilanteisiin kuten lahjakortin elämyksen vaihtaminen ja voimassaoloajan pidentäminen, voiko katsojia tuoda elämykseen mukaan, yritysmahdollisuutemme ja paljon lisää. Klikkaa tästä löytääksesi kaikki yleisimmät kysymykset
Arvostelut
Rally driving trial in Finland Mielestäni rallicrossin tutustumisajo oli mielyttävä kokemus. Aika olisi tietysti voinut olla ehkä 15min sijasta 20min. Autot sopivan tehokkaita tälläiseen peruscrossailuun. Rata ok, oli soraa, vettä ja asfalttia ja vauhdit eivät nousseet liian koviksi.
Hymy nousi naamaan, kun sai Sierran mutkassa sladiin :) Palonen Kari

Trusted by
Online-tuki
Hei! Olen Emma
Tarvitsetko apua kohteen "SUP melonta kuudelle" kanssa?