Olemme toteuttaneet unelmia jo yli 19 vuotta | 1999-2018
Ostoskorini
Lahjakortti netistä

Lahjakortti netistä

Valitse paras elämyslahja rakkaallesi

Kun valinnanvaikeus ja tavaramäärä on liian suuri, elämyslahjakortti on mitä parhain lahjaidea. Tilatessasi lahjakortin sivuiltamme, voit joko valita budjetin, jolla lahjansaaja saa valita itselleen elämyksen tai valita hänelle parhaiten sopivan elämyksen. Tämän lahjan hän muistaa ikuisesti!

Valikoimastamme löydät muun muassa vauhdin hurmaa ajo- ja vesielämysten parista, makuhermoja hiveleviä nautintoja esimerkiksi suklaatastingissa tai drinkkikoulutuksessa tai estetiikkaa vaikkapa pin up-kuvauksen muodossa. Lahjakortin voimme toimittaa postitse kirjekuoressa tai vaihtoehtoisesti lähettää sähköpostiin.

Elämykset Suomessa

Elämyslahjat ulkomailla

Elämyslahjoja:

Usein Kysytyt Kysymykset
Täältä löydät apua tilanteisiin kuten lahjakortin elämyksen vaihtaminen ja voimassaoloajan pidentäminen, voiko katsojia tuoda elämykseen mukaan, yritysmahdollisuutemme ja paljon lisää. Klikkaa tästä löytääksesi kaikki yleisimmät kysymykset
Arvostelut
Rally driving trial in Finland Mielestäni rallicrossin tutustumisajo oli mielyttävä kokemus. Aika olisi tietysti voinut olla ehkä 15min sijasta 20min. Autot sopivan tehokkaita tälläiseen peruscrossailuun. Rata ok, oli soraa, vettä ja asfalttia ja vauhdit eivät nousseet liian koviksi.
Hymy nousi naamaan, kun sai Sierran mutkassa sladiin :) Palonen Kari

Trusted by
Online-tuki
Hei! Olen Emma
Tarvitsetko apua kohteen "Lahjakortti netistä " kanssa?