Olemme toteuttaneet unelmia jo yli 20 vuotta | 1999-2019
Ostoskorini
Elämyksiä Euroopassa

Elämyksiä Euroopassa

Koe elämyksiä Euroopassa tai anna kaverille lahjaksi!

Eurooppa on mielenkiintoinen kohde jo itsessään, mutta mitä jos lisäisit jännitystä matkalle ja kokeilet elämyksiä, joista olet aiemmin vain unelmoinut? Golden Moments tarjoaa jännittäviä kokemuksia joista muistat puhua vielä vuosien päästä.

Voit myös antaa lahjan kaverillesi jos etsit erilaista lahjaa. Jos et ole aivan varma minkä elämyksen haluaisit antaa, voit antaa lahjaksi myös Golden Moments rahalahjakortin, jolloin kaverisi voi valita haluamansa elämyksen tarjonnastamme.

Elämyksiä Euroopassa

Usein Kysytyt Kysymykset
Täältä löydät apua tilanteisiin kuten lahjakortin elämyksen vaihtaminen ja voimassaoloajan pidentäminen, voiko katsojia tuoda elämykseen mukaan, yritysmahdollisuutemme ja paljon lisää. Klikkaa tästä löytääksesi kaikki yleisimmät kysymykset
Arvostelut
Rally driving trial in Finland Mielestäni rallicrossin tutustumisajo oli mielyttävä kokemus. Aika olisi tietysti voinut olla ehkä 15min sijasta 20min. Autot sopivan tehokkaita tälläiseen peruscrossailuun. Rata ok, oli soraa, vettä ja asfalttia ja vauhdit eivät nousseet liian koviksi.
Hymy nousi naamaan, kun sai Sierran mutkassa sladiin :) Palonen Kari

Trusted by
Online-tuki
Hei! Olen Emma
Tarvitsetko apua kohteen "Elämyksiä Euroopassa" kanssa?