Olemme toteuttaneet unelmia jo yli 21 vuotta | 1999-2020
Ostoskorini
40 vuotislahja

40 vuotislahja

Anna elämyksellinen lahja nelikymppiselle!

Kun etsit 40 vuotislahjaa sinulle tärkeälle ihmiselle, Golden Moments elämyslahjavalikoimasta löydät lahjan moneen makuun. Valikoimastamme löytyy muun muassa hurjastelijalle jännittäviä elämyksiä, nautiskelijalle makuelämyksiä sekä hemmottelua kaipaavalle rentoutumista. Anna lahjaksi esimerkiksi drifting-kyyditys, suklaanmaistelu tai drinkkikoulutus. 

Tutustu valikoimaamme ja valitse lahja, joka saa lahjansaajan tuntemaan olonsa erityiseksi. Lahjakortit ovat voimassa 9 kuukautta. 

40 vuotislahjoja ja lahjaideoita:

Lahjoja ulkomailla:

40 vuotislahjaideoita kategorioittain:

Usein Kysytyt Kysymykset
Täältä löydät apua tilanteisiin kuten lahjakortin elämyksen vaihtaminen ja voimassaoloajan pidentäminen, voiko katsojia tuoda elämykseen mukaan, yritysmahdollisuutemme ja paljon lisää. Klikkaa tästä löytääksesi kaikki yleisimmät kysymykset
Arvostelut
Rally driving trial in Finland Mielestäni rallicrossin tutustumisajo oli mielyttävä kokemus. Aika olisi tietysti voinut olla ehkä 15min sijasta 20min. Autot sopivan tehokkaita tälläiseen peruscrossailuun. Rata ok, oli soraa, vettä ja asfalttia ja vauhdit eivät nousseet liian koviksi.
Hymy nousi naamaan, kun sai Sierran mutkassa sladiin :) Palonen Kari

Trusted by