Olemme toteuttaneet unelmia jo yli 20 vuotta | 1999-2019
Ostoskorini

Karikatyyripiirtäjä juhliin

Karikatyyripiirtäjä on varmasti jokaisen juhlan riemastuttaja ja ihastuttaja jo pelkällä olemassaolollaan! Katso vierestä kuinka karikatyyri muodostuu ja ihastele nokkelaa ja uniikkia lopputulosta! Kutsu karikatyyripiirtäkämme juhliisi ja tiedät, että näistä kekkereistä puhutaan kauan!
  • Hinta 605,00 €
  • Määrä:
Karikatyyripiirtäjä juhliin

Karikatyyripiirtäjä juhliin:  

Elämys

Kutsu karikatyyripiirtäjämme juhliisi ja anna tunnelman nousta kattoon humoristisen ohjelmanumeron avulla! Karikatyyripiirtäjämme on alansa ammattilainen rautaisella kokemuksella ja jo hänen pelkkä läsnäolonsa luo hauskaa tunnelmaa, puhumattakaan hetkestä, jolloin kynä koskee paperiin! Ihastele juhlavieraidesi kanssa taiteilijan työskentelyä ja näe kuinka karikatyyri muodostuu!

Tärkeää tietoa

Taiteilija työskentelee juhlien aikana karikatyyrien parissa. Riippuen juhlien pitopaikasta matkakulut saattavat tulla lisämaksuna. 

Kesto

Taiteilija on paikalla 2-6 tuntia, riippuen juhlien kestosta ja luonteesta. 

Lisätietoa taiteilijasta

Karikatyyripiirtäjämme Jorma Lampela on luonut menestyksekkään uran karikatyyrien parissa ja hänen ansioistaan löytyy muun muassa useisiin suomalaisiin lehtiin karikatyyrien piirtäminen. Taiteilijasta on myös kirjoitettu useita artikkeleita hänen ollessa aktiivisesti mukana luomassa tapahtumista värikkäämpiä. Tästä esimerkkinä Tapiolan kampanja, jossa Lampela ja kaksi muuta taiteilijaa kuvittivat Tapiolan maksukortteja Kauppakeskus Kampissa, Helsingissä. Hänen karikatyyrejään on myös nähty muun muassa Mtv3 Kymmenen uutisissa. Kyseessä on siis taiteilija, jonka kokemus puhuu puolestaan!

Koodi : FIKAJJL

Karikatyyripiirtäjä juhliin:

Karikatyyripiirtäjä juhliin: Saatavuus

Läpi vuoden.

Karikatyyripiirtäjä juhliin: Mielenkiintoiset faktat

Karikatyyripiirtäjä juhliin: Ei varma vielä

Karikatyyripiirtäjä juhliin: Rajoitukset


  • Hinta 605,00 €
  • Määrä:
Usein Kysytyt Kysymykset
Täältä löydät apua tilanteisiin kuten lahjakortin elämyksen vaihtaminen ja voimassaoloajan pidentäminen, voiko katsojia tuoda elämykseen mukaan, yritysmahdollisuutemme ja paljon lisää. Klikkaa tästä löytääksesi kaikki yleisimmät kysymykset
Arvostelut
Rally driving trial in Finland Mielestäni rallicrossin tutustumisajo oli mielyttävä kokemus. Aika olisi tietysti voinut olla ehkä 15min sijasta 20min. Autot sopivan tehokkaita tälläiseen peruscrossailuun. Rata ok, oli soraa, vettä ja asfalttia ja vauhdit eivät nousseet liian koviksi.
Hymy nousi naamaan, kun sai Sierran mutkassa sladiin :) Palonen Kari

Trusted by
Online-tuki
Hei! Olen Emma
Tarvitsetko apua kohteen "Karikatyyripiirtäjä juhliin" kanssa?