Olemme toteuttaneet unelmia jo yli 19 vuotta | 1999-2018
Ostoskorini
Ylioppilaslahja

Ylioppilaslahja

Hintaluokka: 25,00 € - 2219,99 €  |  Elämykset: 98

Anna ylioppilaalle tai valmistuneelle unohtumaton lahja juhlistamaan tärkeää saavutusta! Valikoimastamme löydät elämyslahjoja ylioppilaslahjaksi sekä valmistujaislahjaksi jokaiseen makuun. Rentouttavia hemmotteluhoitoja, vauhdikkaita ajoelämyksiä, herkullisia makunautintoja ja paljon muuta!Jos kuitenkin epäröit, minkä elämyksen haluaist antaa, voit myös valita Golden Moments rahalahjakortin, jolloin lahjansaaja voi valita lahjansa itse elämystarjonnastamme. Meiltä löydät myös upean valikoiman elämyksistä ulkomailla!

Selaa ylioppilas -ja valmitujaislahjoja kategorioittain:

Usein Kysytyt Kysymykset
Täältä löydät apua tilanteisiin kuten lahjakortin elämyksen vaihtaminen ja voimassaoloajan pidentäminen, voiko katsojia tuoda elämykseen mukaan, yritysmahdollisuutemme ja paljon lisää. Klikkaa tästä löytääksesi kaikki yleisimmät kysymykset
Arvostelut
Rally driving trial in Finland Mielestäni rallicrossin tutustumisajo oli mielyttävä kokemus. Aika olisi tietysti voinut olla ehkä 15min sijasta 20min. Autot sopivan tehokkaita tälläiseen peruscrossailuun. Rata ok, oli soraa, vettä ja asfalttia ja vauhdit eivät nousseet liian koviksi.
Hymy nousi naamaan, kun sai Sierran mutkassa sladiin :) Palonen Kari

Trusted by
Online-tuki
Hei! Olen Emma
Tarvitsetko apua kohteen "Ylioppilaslahja" kanssa?