Olemme toteuttaneet unelmia jo yli 21 vuotta | 1999-2020
Ostoskorini
Valmistujaislahja

Valmistujaislahja

Hintaluokka: 26,00 € - 2219,60 €  |  Elämykset: 43

Anna ikimuistoinen valmistujaislahja juhlistamaan tärkeää saavutusta! Alati kasvavasta valikoimastamme löydät elämyslahjoja naisille ja miehille, jokaiseen makuun. Valitse rentouttava hemmotteluhoito, adrenaliinintäytteinen ralli-ajoelämys tai rentouttavia elämyksiä vedessä esimerkiksi SUP-lautailun parissa!Jos kuitenkin epäröit, minkä elämyksen haluaisit antaa, voit myös valita Golden Moments rahalahjakortin, jolloin lahjansaaja voi valita lahjansa itse elämystarjonnastamme.

Selaa valmistujaislahjoja kategorioittain:

Usein Kysytyt Kysymykset
Täältä löydät apua tilanteisiin kuten lahjakortin elämyksen vaihtaminen ja voimassaoloajan pidentäminen, voiko katsojia tuoda elämykseen mukaan, yritysmahdollisuutemme ja paljon lisää. Klikkaa tästä löytääksesi kaikki yleisimmät kysymykset
Arvostelut
Rally driving trial in Finland Mielestäni rallicrossin tutustumisajo oli mielyttävä kokemus. Aika olisi tietysti voinut olla ehkä 15min sijasta 20min. Autot sopivan tehokkaita tälläiseen peruscrossailuun. Rata ok, oli soraa, vettä ja asfalttia ja vauhdit eivät nousseet liian koviksi.
Hymy nousi naamaan, kun sai Sierran mutkassa sladiin :) Palonen Kari

Trusted by