Olemme toteuttaneet unelmia jo yli 19 vuotta | 1999-2018
Ostoskorini
Mönkijät

Mönkijät

Ainutlaatuinen ajoelämys lahjaksi tai itselle

Rukan kauniit maisemat ja hyvin opastetut reitit tarjoavat erinomaiset puitteet mönkijäajoelämyksille Lapissa. Mönkijälläajo on ainutlaatuinen elämys, jonka hohtoa vain lisää lapin yöttömät yöt ja henkeäsalpaavat maisemat, jotka voit nyt kokea läheisesi kanssa yhdessä. 

Varaamalla itsellesi elämyksen mahdollisimman pian pystyt taata unohtumattoman ajoelämyksen tälle kesäkaudelle. Ajoelämyksiä järjestetään toukokuun puolestavälistä lokakuun puoliväliin asti. Lahjakortit ovat voimassa 9 kuukautta ostohetkestä.

Ajoelämyksiä mönkijällä

Usein Kysytyt Kysymykset
Täältä löydät apua tilanteisiin kuten lahjakortin elämyksen vaihtaminen ja voimassaoloajan pidentäminen, voiko katsojia tuoda elämykseen mukaan, yritysmahdollisuutemme ja paljon lisää. Klikkaa tästä löytääksesi kaikki yleisimmät kysymykset
Arvostelut
Rally driving trial in Finland Mielestäni rallicrossin tutustumisajo oli mielyttävä kokemus. Aika olisi tietysti voinut olla ehkä 15min sijasta 20min. Autot sopivan tehokkaita tälläiseen peruscrossailuun. Rata ok, oli soraa, vettä ja asfalttia ja vauhdit eivät nousseet liian koviksi.
Hymy nousi naamaan, kun sai Sierran mutkassa sladiin :) Palonen Kari

Trusted by
Online-tuki
Hei! Olen Emma
Tarvitsetko apua kohteen "Mönkijät" kanssa?