Olemme toteuttaneet unelmia jo yli 21 vuotta | 1999-2020
Ostoskorini
Elämyksiä ulkomailla

Elämyksiä ulkomailla

Anna kaverille lahjaksi elämys ulkomailla tai koe elämys itse!

Kun kaipaat jännitystä ja uusia seikkailuja elämääsi ulkomailla elämyslahja on oikea vaihtoehto! Elämyslahjavalikoimastamme löydät muun muassa haihäkkisukellusta, pääset lentämään kuumailmapallolla tai kokemaan painovoimattomuuden. 

Voit antaa elämyksen ulkomailla myös lahjaksi itsellesi tärkeälle henkilölle. Kun valinnanvaikeus on liian suuri, Golden Moments rahalahjakortti on vastaus pulmaasi. Rahalahjakortin avulla lahjan saaja voi itse valita elämyksensä kattavasta valikoimastamme. 

Elämyksiä ulkomailla:

Kategorioittain:

Usein Kysytyt Kysymykset
Täältä löydät apua tilanteisiin kuten lahjakortin elämyksen vaihtaminen ja voimassaoloajan pidentäminen, voiko katsojia tuoda elämykseen mukaan, yritysmahdollisuutemme ja paljon lisää. Klikkaa tästä löytääksesi kaikki yleisimmät kysymykset
Arvostelut
Rally driving trial in Finland Mielestäni rallicrossin tutustumisajo oli mielyttävä kokemus. Aika olisi tietysti voinut olla ehkä 15min sijasta 20min. Autot sopivan tehokkaita tälläiseen peruscrossailuun. Rata ok, oli soraa, vettä ja asfalttia ja vauhdit eivät nousseet liian koviksi.
Hymy nousi naamaan, kun sai Sierran mutkassa sladiin :) Palonen Kari

Trusted by