Olemme toteuttaneet unelmia jo yli 21 vuotta | 1999-2020
Ostoskorini
Lahjavinkit

Lahjavinkit

Anna lahjaksi ainutlaatuinen elämys!

Sivuiltamme löydät vinon pinon lahjavinkkejä jokaiseen tilaisuuteen. Tarjoamme elämyksiä niin vedessä, ilmassa kuin ajoelämystenkin parista. Löydät myös hemmottelua ja makunautintoja, jotka vievät kielen mukanaan. Kulttuurielämykset ja juomakoulutukset on myös sisällytetty tarjontaamme. Tutustumalla valikoimaamme löydät parhaimman lahjan rakkaallesi. 

Jos valinta tuottaa vaikeuksia, voit antaa lahjaksi rahalahjakortin valitsemallasi budjetilla. Näin lahjan saaja voi itse valita haluamansa elämyksen itselleen. 

Lahjaideoita:

Lahjaideoita ulkomailla:

Lahjaideoita kategorioittain:

Usein Kysytyt Kysymykset
Täältä löydät apua tilanteisiin kuten lahjakortin elämyksen vaihtaminen ja voimassaoloajan pidentäminen, voiko katsojia tuoda elämykseen mukaan, yritysmahdollisuutemme ja paljon lisää. Klikkaa tästä löytääksesi kaikki yleisimmät kysymykset
Arvostelut
Rally driving trial in Finland Mielestäni rallicrossin tutustumisajo oli mielyttävä kokemus. Aika olisi tietysti voinut olla ehkä 15min sijasta 20min. Autot sopivan tehokkaita tälläiseen peruscrossailuun. Rata ok, oli soraa, vettä ja asfalttia ja vauhdit eivät nousseet liian koviksi.
Hymy nousi naamaan, kun sai Sierran mutkassa sladiin :) Palonen Kari

Trusted by