Olemme toteuttaneet unelmia jo yli 21 vuotta | 1999-2020
Ostoskorini
Syntymäpäivälahja

Syntymäpäivälahja

Anna ikimuistoinen syntymäpäivälahja

Etsiessäsi syntymäpäivälahjaa itsellesi tärkeälle henkilölle, Golden Moments elämyslahjavalikoimasta löytyy ainutlaatuinen ja ikimuistoinen lahja jokaiseen makuun! Meiltä löytyy esimerkiksi rallikokeilu vauhtia kaipaavalle, suklaanmaistelua hemmottelunhaluiselle ja elämyksiä ympäri Eurooppaa seikkailunhaluiselle. 

Jos et osaa päättää minkä elämyksen haluaisit antaa, voit myös valita Golden Moments rahalahjakortin, jolloin lahjansaaja voi valita syntymäpäivälahjansa itse elämystarjonnastamme.

Syntymäpäivälahja ideoita:

Syntymäpäivälahjoja ulkomailla:

Kategoriat:

Usein Kysytyt Kysymykset
Täältä löydät apua tilanteisiin kuten lahjakortin elämyksen vaihtaminen ja voimassaoloajan pidentäminen, voiko katsojia tuoda elämykseen mukaan, yritysmahdollisuutemme ja paljon lisää. Klikkaa tästä löytääksesi kaikki yleisimmät kysymykset
Arvostelut
Rally driving trial in Finland Mielestäni rallicrossin tutustumisajo oli mielyttävä kokemus. Aika olisi tietysti voinut olla ehkä 15min sijasta 20min. Autot sopivan tehokkaita tälläiseen peruscrossailuun. Rata ok, oli soraa, vettä ja asfalttia ja vauhdit eivät nousseet liian koviksi.
Hymy nousi naamaan, kun sai Sierran mutkassa sladiin :) Palonen Kari

Trusted by