Olemme toteuttaneet unelmia jo yli 19 vuotta | 1999-2018
Ostoskorini
Elämyksiä kotimaassa

Elämyksiä kotimaassa

Elämyslahja kotimaassa on ikimuistettava hetki!

Kotimaamme Suomi on ihana ja turvallinen paikka asua, mutta arki voi käydä välillä tylsäksi. Arkea virkistämään voit hankkia itsellesi tai perheellesi ikimuistettavia elämyksiä kotimaassa Golden Momentsilta! 

 
Voit myös antaa lahjan kaverille tai kollegalle jottei arki pääse masentamaan heitäkään! Jos et ole varma, minkä elämyksen haluaisit antaa kaverillesi lahjaksi, voit antaa myös Golden Moments lahjakortin, jolloin kaverisi tai kollegasi voi valita haluamansa elämyksen tarjonnastamme.
 

Elämyksiä kotimaassa

Usein Kysytyt Kysymykset
Täältä löydät apua tilanteisiin kuten lahjakortin elämyksen vaihtaminen ja voimassaoloajan pidentäminen, voiko katsojia tuoda elämykseen mukaan, yritysmahdollisuutemme ja paljon lisää. Klikkaa tästä löytääksesi kaikki yleisimmät kysymykset
Arvostelut
Rally driving trial in Finland Mielestäni rallicrossin tutustumisajo oli mielyttävä kokemus. Aika olisi tietysti voinut olla ehkä 15min sijasta 20min. Autot sopivan tehokkaita tälläiseen peruscrossailuun. Rata ok, oli soraa, vettä ja asfalttia ja vauhdit eivät nousseet liian koviksi.
Hymy nousi naamaan, kun sai Sierran mutkassa sladiin :) Palonen Kari

Trusted by
Online-tuki
Hei! Olen Emma
Tarvitsetko apua kohteen "Elämyksiä kotimaassa" kanssa?