Olemme toteuttaneet unelmia jo yli 21 vuotta | 1999-2020
Ostoskorini
Romanttinen lahja naiselle

Romanttinen lahja naiselle

Anna lahjaksi ainutlaatuinen elämys!

Naisten miellyttäminen ei ole aina se helpoin tehtävä, siksi suosittelemme, että annat naiselle lahjaksi romanttisen elämyksen tavaran sijasta. Voit valita lahjaksi yhteisen viikonlopun teille jossakin romanttisista kohteistamme Euroopassa tai antaa hänelle lahjaksi elämyksen jota hän ei koskaan unohda. Valikoimastamme löydät muun muassa vauhtia drifting-kyydityksen tai varjoliidon muodossa tai esimerkiksi itsetuntoa kohottavan pinup-kuvauksen. 

Jos valinta tuntuu liian haastavalta, voit aina antaa lahjaksi Golden Moments rahalahjakortin, jolla hän saa itse valita mieluisen elämyksen itselleen. 

Lahjaideoita:

Lahjaideoita ulkomailla:

Lahjaideoita kategorioittain:

Usein Kysytyt Kysymykset
Täältä löydät apua tilanteisiin kuten lahjakortin elämyksen vaihtaminen ja voimassaoloajan pidentäminen, voiko katsojia tuoda elämykseen mukaan, yritysmahdollisuutemme ja paljon lisää. Klikkaa tästä löytääksesi kaikki yleisimmät kysymykset
Arvostelut
Rally driving trial in Finland Mielestäni rallicrossin tutustumisajo oli mielyttävä kokemus. Aika olisi tietysti voinut olla ehkä 15min sijasta 20min. Autot sopivan tehokkaita tälläiseen peruscrossailuun. Rata ok, oli soraa, vettä ja asfalttia ja vauhdit eivät nousseet liian koviksi.
Hymy nousi naamaan, kun sai Sierran mutkassa sladiin :) Palonen Kari

Trusted by