Olemme toteuttaneet unelmia jo yli 21 vuotta | 1999-2020
Ostoskorini
Lahja 30 vuotiaalle

Lahja 30 vuotiaalle

Anna lahjaksi ainutlaatuinen elämys!

Lahja 30 vuotiaalle voi olla vauhtia esimerkiksi drifting-kyydityksen muodossa, makunautintoja vaikkapa suklaatastingissä tai drinkkikoulutuksessa tai estetiikkaa pinup-kuvauksessa. Tutustumalla valikoimaamme löydät parhaiten sinun rakkaalle kolmekymppiselle sopivan lahjan.

Meiltä löydät myös laajan valikoiman elämyksiä ulkomailla aina Afrikassa asti. Tee tästä juhlapäivästä erityinen esimerkiksi 5 tähden teatterikokemuksen avulla Lontoossa. Lahjakortit ovat voimassa 9 kuukautta. 

Lahjaideoita:

Lahjaideoita ulkomailla:

Lahjaideoita kategorioittain:

Usein Kysytyt Kysymykset
Täältä löydät apua tilanteisiin kuten lahjakortin elämyksen vaihtaminen ja voimassaoloajan pidentäminen, voiko katsojia tuoda elämykseen mukaan, yritysmahdollisuutemme ja paljon lisää. Klikkaa tästä löytääksesi kaikki yleisimmät kysymykset
Arvostelut
Rally driving trial in Finland Mielestäni rallicrossin tutustumisajo oli mielyttävä kokemus. Aika olisi tietysti voinut olla ehkä 15min sijasta 20min. Autot sopivan tehokkaita tälläiseen peruscrossailuun. Rata ok, oli soraa, vettä ja asfalttia ja vauhdit eivät nousseet liian koviksi.
Hymy nousi naamaan, kun sai Sierran mutkassa sladiin :) Palonen Kari

Trusted by