Olemme toteuttaneet unelmia jo yli 24 vuotta | 1999-2023
Yrityspalvelut Aktivoi lahjakortti

Lasinpuhalluksen puolipäiväkurssi

Lähde lumoavalle matkalle lasinpuhalluksen maailmaan koko päivän kurssillamme, joka on ystävällinen ja mukaansatempaava kokemus, joka saa sinut ehdottomasti rakastumaan lasiin! Unohda kaikki, mitä tiedät perinteisistä luokista; tämä on päivän mittainen seikkailu, joka on suunniteltu täyttämään joka hetkeen iloa ja löytöä.

Kuvittele itsesi sulan lasin lämpimän, säteilevän hehkun ympäröimänä, jota ohjaavat intohimoiset ja ystävälliset opettajamme, jotka haluavat jakaa rakkautensa tähän taianomaiseen taiteeseen. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita – tuo vain uteliaisuutesi ja intosi tutkia lasin ihmeitä.

Koko kurssin aikana et vain todista lasinpuhalluksen lumoavaa prosessia, vaan sinulla on myös mahdollisuus kääriä hihat ja sukeltaa luomisprosessiin. Tunne lasin ihastuttava lämpö, kuuntele luovuuden lempeitä kuiskauksia ja anna sulan materiaalin muotoilun ilon valloittaa sydämesi.

Koko päivän seikkailumme on suunniteltu sekä opettavaksi että viihdyttäväksi, luomalla ympäristön, jossa kysymykset ovat tervetulleita, nauru tarttuu ja jokainen osallistuja voi täysin omaksua ainutlaatuisen matkansa lasitaiteen kiehtovaan maailmaan. Olitpa täysin aloittelija tai joku, joka haluaa syventää arvostustasi tätä käsityötä kohtaan, ystävälliset ohjaajamme ovat täällä tukemassa ja opastamassa sinua matkan jokaisessa vaiheessa.

Liity kanssamme päivään, joka on täynnä lämpöä, naurua ja iloa, kun putoaa lasin perässä. Paljasta taikuudesta tehdä jotain kaunista omin käsin, älä jätä vain uusia taitoja, vaan sydämellä, joka on täynnä ihailua lasinpuhallusta kohtaan. Valmistaudu antamaan rakkautesi loistaa kirkkaasti!
  • Hinta 165,00 €
  • Määrä:
Lasinpuhalluksen puolipäiväkurssi
Lasinpuhalluksen puolipäiväkurssi
Lasinpuhalluksen puolipäiväkurssi
Lasinpuhalluksen puolipäiväkurssi
Lasinpuhalluksen puolipäiväkurssi

Lasinpuhalluksen puolipäiväkurssi:  

Elämys

Puolipäiväkurssi alkaa kun astut lasipajan ovesta sisään ja lasimestarimme toivottaa sinut tervetulleeksi. Pääset tutustumaan lasinpuhaltajan pajaan, työvälineisiin sekä lasiin. Koe lasiuunien hohka ja puhalluksen jännitys! Pilke silmäkulmassa pääset puhaltamaan useammankin esineen.

Tärkeää tietoa

Varaathan elämyksen hyvissä ajoin ennen haluttua ajankohtaa

Sää

Elämys ei ole säästä riippuvainen

Kesto

4 tuntia

Pukeutuminen

Normaali vapaa-ajan vaatetus, ethän pukeudu liian hienoihin vaatteisiin

Saatavuus

Vuoden ympäri

Paikka

Fiskars

Koodi : FILPPBI

Lasinpuhalluksen puolipäiväkurssi:

View Locations

Lasinpuhalluksen puolipäiväkurssi: Saatavuus

Läpi vuoden

Lasinpuhalluksen puolipäiväkurssi: Mielenkiintoiset faktat

Lasinpuhalluksen puolipäiväkurssi: Ei varma vielä

Seuraa näitä 4 yksinkertaista vaihetta nauttia unohtumaton kokemus päivä!

Ostaa kokemus

Valitse yli 10000 kokemuksia Euroopassa, UK ja Amerikassa

Saat kupongin sähköpostitse tai postitse

Kuponkisi voidaan lähettää ulos teille, tai sähköpostilla heti sähköpostiisi kanssa henkilökohtaisen pdf voucher kiinnitys tulostaa kotona tai eteenpäin.

Aktivoi kuponki

Vastaanottajan kävi sivuillamme aktivoida kupongin tai vaihtaa sitä jotain muuta valikoimamme.

Varaa päivämäärä

Ota sijainnin varata päivämäärä kokemuksestasi.

  • Hinta 165,00 €
  • Määrä:
Usein Kysytyt Kysymykset
Täältä löydät apua tilanteisiin kuten lahjakortin elämyksen vaihtaminen ja voimassaoloajan pidentäminen, voiko katsojia tuoda elämykseen mukaan, yritysmahdollisuutemme ja paljon lisää. Klikkaa tästä löytääksesi kaikki yleisimmät kysymykset

Trusted by