Olemme toteuttaneet unelmia jo yli 20 vuotta | 1999-2019
Ostoskorini
Joululahja poikaystävälle

Joululahja poikaystävälle

Yllätä poikaystäväsi elämyslahjalla!

Anna poikaystävällesi joululahjaksi ikimuistoinen elämyslahja. Golden Moments tarjoaa joululahjat poikaystävälle, joka arvostaa vauhdin huumaa ja hiuksia nostattavia kokemuksia: rallikyydityksiä, benjihyppyjä, koskenlaskua, laskuvarjohyppyjä tai vaikka purjelentämistä. Voit myös hemmotella häntä makunautinnoilla tai hemmotteluhoidoilla.

Elämyslahja on joulun takuuhitti! Valitse siis rakkaallesi parhaiten sopiva elämyslahja tai anna lahjakortti, jolla hän saa itse valita elämyksensä.

Joululahjaehdotuksia

Joululahjoja ulkomailla

Selaa joululahjaideoita kategorioittain:

Usein Kysytyt Kysymykset
Täältä löydät apua tilanteisiin kuten lahjakortin elämyksen vaihtaminen ja voimassaoloajan pidentäminen, voiko katsojia tuoda elämykseen mukaan, yritysmahdollisuutemme ja paljon lisää. Klikkaa tästä löytääksesi kaikki yleisimmät kysymykset
Arvostelut
Rally driving trial in Finland Mielestäni rallicrossin tutustumisajo oli mielyttävä kokemus. Aika olisi tietysti voinut olla ehkä 15min sijasta 20min. Autot sopivan tehokkaita tälläiseen peruscrossailuun. Rata ok, oli soraa, vettä ja asfalttia ja vauhdit eivät nousseet liian koviksi.
Hymy nousi naamaan, kun sai Sierran mutkassa sladiin :) Palonen Kari

Trusted by
Online-tuki
Hei! Olen Emma
Tarvitsetko apua kohteen "Joululahja poikaystävälle" kanssa?