Olemme toteuttaneet unelmia jo yli 20 vuotta | 1999-2019
Ostoskorini
Joululahjoja

Joululahjoja

Joululahjat jokaiselle lahjalistallasi!

Joululahjoja jokaiseen makuun alati kasvavasta valikoimastamme. Etsitpä lahjaa sitten elämäsi miehelle, erityiselle naiselle, poikaystävälle tai tyttöystävälle, isälle, äidille, kenelle tahansa, tulet varmasti löytämään sopivan lahjan lukuisten elämyksiemme joukosta!

Elämyslahjakortteihimme saa personalisoidun tekstin, ne voidaan lähettää nopeasti sähköpostilla, perinteisemmin paperiversiona postissa tai tyylikkäässä, pakettiin sopivassa USB-lahjalaatikossa. Kaikissa lahjakorteissa on 9 kuukauden avoin käyttöaika, joten lahjan saaja voi päättää itse milloin toteuttaa elämyksensä! Meiltä myös laaja valikoima elämyksiä ulkomailla!  

Usein Kysytyt Kysymykset
Täältä löydät apua tilanteisiin kuten lahjakortin elämyksen vaihtaminen ja voimassaoloajan pidentäminen, voiko katsojia tuoda elämykseen mukaan, yritysmahdollisuutemme ja paljon lisää. Klikkaa tästä löytääksesi kaikki yleisimmät kysymykset
Arvostelut
Rally driving trial in Finland Mielestäni rallicrossin tutustumisajo oli mielyttävä kokemus. Aika olisi tietysti voinut olla ehkä 15min sijasta 20min. Autot sopivan tehokkaita tälläiseen peruscrossailuun. Rata ok, oli soraa, vettä ja asfalttia ja vauhdit eivät nousseet liian koviksi.
Hymy nousi naamaan, kun sai Sierran mutkassa sladiin :) Palonen Kari

Trusted by
Online-tuki
Hei! Olen Emma
Tarvitsetko apua kohteen "Joululahjoja" kanssa?