Olemme toteuttaneet unelmia jo yli 21 vuotta | 1999-2020
Ostoskorini
Ystävänpäivälahja kahdelle

Ystävänpäivälahja kahdelle

Ihania ystävänpäivän elämyksiä pareille.

Löydä täydellinen ystävänpäivälahja kahdelle meiltä! Vietä ihana yhteinen päivä rakkaasi kanssa pariskunnille sopivien elämystemme parissa. Valikoimastamme löydät muun muassa suklaamaistiaisia, minilomia ja paljon muuta!

Jokainen elämyslahjakortti voidaan personalisoida ilmaisella viestillä ja lähettää joko heti sähköpostilla tai perinteisesti postissa. Jos haluat antaa lahjansaajan päättää itse, valitse Golden Moments-elämyslahjakortti. Meiltä myös kattava valikolma elämyksiä ulkomailla. 

 

Ystävänpäivälahja kahdelle

Ystävänpäivälahjat ulkomailla

Usein Kysytyt Kysymykset
Täältä löydät apua tilanteisiin kuten lahjakortin elämyksen vaihtaminen ja voimassaoloajan pidentäminen, voiko katsojia tuoda elämykseen mukaan, yritysmahdollisuutemme ja paljon lisää. Klikkaa tästä löytääksesi kaikki yleisimmät kysymykset
Arvostelut
Rally driving trial in Finland Mielestäni rallicrossin tutustumisajo oli mielyttävä kokemus. Aika olisi tietysti voinut olla ehkä 15min sijasta 20min. Autot sopivan tehokkaita tälläiseen peruscrossailuun. Rata ok, oli soraa, vettä ja asfalttia ja vauhdit eivät nousseet liian koviksi.
Hymy nousi naamaan, kun sai Sierran mutkassa sladiin :) Palonen Kari

Trusted by