Olemme toteuttaneet unelmia jo yli 21 vuotta | 1999-2020
Ostoskorini
Ystävänpäivälahja miehelle

Ystävänpäivälahja miehelle

Ikimuistoisia ystävänpäivälahjoja elämäsi miehelle.

Löydä ikimuistoinen ystävänpäivälahja miehelle meiltä! Alati kasvavasta valikoimastamme löydät adrenaliinintäyteisiä ajoelämyksiä, seikkailulomia, rentoja iltoja oluenmaistelun merkeissä sekä monia muita loistavia lahjaideoita. Hemmottele elämäsi miestä tai muista ystävää!

Jokainen elämyslahjakortti voidaan personalisoida ilmaisella viestillä ja lähettää joko heti sähköpostilla tai perinteisesti postissa. Ja jos haluat antaa lahjansaajan päättää itse, valitse Golden Moments-rahalahjakortti. 

 

Ystävänpäivälahja miehelle

Usein Kysytyt Kysymykset
Täältä löydät apua tilanteisiin kuten lahjakortin elämyksen vaihtaminen ja voimassaoloajan pidentäminen, voiko katsojia tuoda elämykseen mukaan, yritysmahdollisuutemme ja paljon lisää. Klikkaa tästä löytääksesi kaikki yleisimmät kysymykset
Arvostelut
Rally driving trial in Finland Mielestäni rallicrossin tutustumisajo oli mielyttävä kokemus. Aika olisi tietysti voinut olla ehkä 15min sijasta 20min. Autot sopivan tehokkaita tälläiseen peruscrossailuun. Rata ok, oli soraa, vettä ja asfalttia ja vauhdit eivät nousseet liian koviksi.
Hymy nousi naamaan, kun sai Sierran mutkassa sladiin :) Palonen Kari

Trusted by