Olemme toteuttaneet unelmia jo yli 20 vuotta | 1999-2019
Ostoskorini

Tutustuminen Seitsemisen kansallispuistoon

Tule tutustumaan Seitsemisen kansallispuistoon! Pääset tutustumaan retken aikana Seitsemisen päänähtävyyksiin: Luontokeskukseen, Koveron perinnetilaan sekä Multiharjun aarnimetsäalueeseen.
  • Hinta 340,00 €
  • Määrä:
Tutustuminen Seitsemisen kansallispuistoon

Tutustuminen Seitsemisen kansallispuistoon:  

Elämys

Retken aikana tutustutaan Seitsemisen kansallispuiston päänähtävyyksiin:  Luontokeskukseen, Koveron perinnetilaan sekä Multiharjun aarnimetsäalueeseen.

Retken aikana opiskellaan myös hieman erätaitoja. 4-5 km patikkaretki helpossa ja kuivassa maastossa. Sopii myös lapsiperheille, sillä käveltävää matkaa voidaan lyhentää ja huonon sään yllättäessä voidaan etsiä suojaa Luontokeskuksesta tai Koverosta!

Retki aloitetaan Seitsemisen luontokeskuksessa, tulet tutustumaan Luontokeskuksen näyttelyyn ja sen jälkeen syödään lounasta Luontokeskuksen ravintolassa.

Luontokeskuksesta siirrytään omilla autoilla 8 km Koveron perinnetilalle (kuljetus ei sisälly hintaan), missä tutustumme 1930-luvun malliin entisöityyn maatilaan ja sen toimintaan.

Koverosta alkaa metsäpolku Multiharjun aarnimetsään. Pääset tarkkailemaan vuodenajan luontoilmiöitä ja tutustumaan luonnontilaiseen vanhaan metsään.

Retki päätetään nokipannukahveilla ja lättyjenpaistolla Koveron lähistöllä sijaitsevalla nuotiopaikalla. Metsäpalovaroituksen aikaan ei voida sytyttää nuotiota vaan turvaudutaan retkikeittimiin.

Tärkeää tietoa

-Hinnat sisältävät ravintolalounaan ja retkieväät.

-Hinnat eivät sisällä kuljetuksia,  kuljetus voidaan kuitenkin järjestää eri hinnasta. Julkista liikennettä ei ole ja palveluntarjoajalta tulee tarvittaessa tiedustella kyyditysta taksilla tai minibussilla.

-Mukaan tulee ottaa riittävästi juotavaa sekä pikkunaposteltavaa. Mahdollisista ruoka-aineallergioista on ilmoitettava varauksen yhteydessä. 

Sää

Huonon sään sattuessa elämys tulee siirtää toiseen ajankohtaan.

Kesto

5-7 tuntia.

Osallistujat

1-5 henkilöä. Lisähenkilöt 30€ (max. henkilömäärä 50).

Pukeutuminen

Pukeutuminen sään mukaisesti, varauduttava sateeseen. Metsäpolulle sopivat mukavat jalkineet. Kulkeminen tapahtuu erittäin helppokulkuisessa maastossa tasaista polkua pitkin.

Saatavuus

Elämys on saatavilla 1.5-31.10. Elämys tulee varata 2 viikkoa etukäteen.

Sijainti

Seitsemisentie 110, Länsi-Aure (Kuru). Seitsemisen kansallispuisto sijaitsee Kurussa noin 80 km Tampereelta luoteeseen.

 

Koodi : FISEIGG

Tutustuminen Seitsemisen kansallispuistoon:

Tutustuminen Seitsemisen kansallispuistoon: Saatavuus

Elämys on saatavilla 1.5-31.10. Elämys tulee varata 2 viikkoa etukäteen.

Tutustuminen Seitsemisen kansallispuistoon: Mielenkiintoiset faktat

Tutustuminen Seitsemisen kansallispuistoon: Ei varma vielä

Tutustuminen Seitsemisen kansallispuistoon: Rajoitukset

-Hinnat sisältävät ravintolalounaan ja retkieväät.

-Hinnat eivät sisällä kuljetuksia, kuljetus voidaan kuitenkin järjestää eri hinnasta. Julkista liikennettä ei ole ja palveluntarjoajalta tulee tarvittaessa tiedustella kyyditysta taksilla tai minibussilla.

-Mukaan tulee ottaa riittävästi juotavaa sekä pikkunaposteltavaa. Mahdollisista ruoka-aineallergioista on ilmoitettava varauksen yhteydessä.
Seuraa näitä 4 yksinkertaista vaihetta nauttia unohtumaton kokemus päivä!

Ostaa kokemus

Valitse yli 7000 kokemuksia Euroopassa ja Amerikassa

Saat kupongin sähköpostitse tai postitse

Kuponkisi voidaan lähettää ulos teille, tai sähköpostilla heti sähköpostiisi kanssa henkilökohtaisen pdf voucher kiinnitys tulostaa kotona tai eteenpäin.

Aktivoi kuponki

Vastaanottajan kävi sivuillamme aktivoida kupongin tai vaihtaa sitä jotain muuta valikoimamme.

Varaa päivämäärä

Ota sijainnin varata päivämäärä kokemuksestasi.

  • Hinta 340,00 €
  • Määrä:
Usein Kysytyt Kysymykset
Täältä löydät apua tilanteisiin kuten lahjakortin elämyksen vaihtaminen ja voimassaoloajan pidentäminen, voiko katsojia tuoda elämykseen mukaan, yritysmahdollisuutemme ja paljon lisää. Klikkaa tästä löytääksesi kaikki yleisimmät kysymykset
Arvostelut
Rally driving trial in Finland Mielestäni rallicrossin tutustumisajo oli mielyttävä kokemus. Aika olisi tietysti voinut olla ehkä 15min sijasta 20min. Autot sopivan tehokkaita tälläiseen peruscrossailuun. Rata ok, oli soraa, vettä ja asfalttia ja vauhdit eivät nousseet liian koviksi.
Hymy nousi naamaan, kun sai Sierran mutkassa sladiin :) Palonen Kari

Trusted by
Online-tuki
Hei! Olen Emma
Tarvitsetko apua kohteen "Tutustuminen Seitsemisen kansallispuistoon" kanssa?