Olemme toteuttaneet unelmia jo yli 21 vuotta | 1999-2021
Ostoskorini

Välitön kuponki toimitus

Lahjakortin toimitus

Nopein toimitusvaihtoehtomme on sähköpostilahjakortti, joka lähetetään sähköpostiisi heti (tarkistathan, että sähköpostiosoite sales@goldenmoments.com ei ole sähköpostipalvelusi roskapostilistalla).

Ennen klo 18.30 saapuneet lahjakorttitilaukset lähetetään samana päivänä ja toimitetaan 1. lk kirjeenä. Varaa toimitukseen 3-5 päivää. Tilaukset, jotka vastaanotetaan klo 18.30 jälkeen, viikonloppuisin tai pyhäpäivänä, postitetaan seuraavana arkipäivänä.

Eri tuotteiden toimitusaika vaihtelee. Ole hyvä ja lue toimitustiedot tuotesivulla. Teemme kaikkemme, jotta vastaanottaisit lahjakorttisi niin nopeasti kuin mahdollista. Emme kuitenkaan voi ottaa vastuuta olosuhteista, joihin emme voi vaikuttaa (lakko, force majeure tms.).


Usein Kysytyt Kysymykset
Täältä löydät apua tilanteisiin kuten lahjakortin elämyksen vaihtaminen ja voimassaoloajan pidentäminen, voiko katsojia tuoda elämykseen mukaan, yritysmahdollisuutemme ja paljon lisää. Klikkaa tästä löytääksesi kaikki yleisimmät kysymykset
Arvostelut
Rally driving trial in Finland Mielestäni rallicrossin tutustumisajo oli mielyttävä kokemus. Aika olisi tietysti voinut olla ehkä 15min sijasta 20min. Autot sopivan tehokkaita tälläiseen peruscrossailuun. Rata ok, oli soraa, vettä ja asfalttia ja vauhdit eivät nousseet liian koviksi.
Hymy nousi naamaan, kun sai Sierran mutkassa sladiin :) Palonen Kari

Trusted by